|
||||||||
Windows İşletim Sistemleri Kategorisinde ve Windows 7 Forumunda Bulunan Windows 7 Yüklenmiyor Konusunu Görüntülemektesiniz => Arkadaşlar, windows 7 yi yüklemek istiyorum. Boot aşamsı geçtikten sonra gelen mavi ekranda normalde kısa süre sonra "Şimdi Yükle" yazısı ...
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar, windows 7 yi yüklemek istiyorum. Boot aşamsı geçtikten sonra gelen mavi ekranda normalde kısa süre sonra "Şimdi Yükle" yazısı geliyor. Bende bu yazı gelmiyor ve bilgisayar donuyor. Ne ettiysek ilerletemedik. DVD Rom bozuktur diye başak bir DVD rom taktık, ama nafile yine dondu. DVD yi değiştirdik. Yine olmadı. Tekrar XP yükledim. Onda da bizi biraz bekletti. Ama kurdum. Window 7 neden kurulmadı acaba? Donanımsal bir sorun mu var yoksa başka bir şey mi? Yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
olabılır hdd sıfırlaması yapıp tekrar deneyın ,cekme kurulum cdlerındende kaynaklanabılıyor ,bazende donanım yetersızlıgınden olur yetersız olan donanım deyıldır ısletım sıstemı yazılımı donanımı desteklemez,donanımınıza uygun ısletım sıstemı yazılımı kurunuz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sağ ol dostum..
|
|
|
|
![]() |
| Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz |
| Konu Araçları | |
|
|
|
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası |