|
||||||||
Windows İşletim Sistemleri Kategorisinde ve Windows 7 Forumunda Bulunan Windows 7 Görev Yöneticisi Acılmıyor. Kayıt Defteri Yönetici Tarafından Kapatılmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz => Bilgisayarımda Görev Yöneticisi Devre Dışı Kalmış Sanırım Bi Virüsten Ötürü Taratıyorum Pc Yi Avast'a Ama Herhangi Bi Virüste Bulmuyor. Bazı ...
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
Bilgisayarımda Görev Yöneticisi Devre Dışı Kalmış Sanırım Bi Virüsten Ötürü Taratıyorum Pc Yi Avast'a Ama Herhangi Bi Virüste Bulmuyor. Bazı Arastırmalar Yaptım Su Kod Vardı [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 "**del.DisableTaskMgr"=" " [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\system\] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DisableCAD"=dword:00000000 Bunu Yaptım Gorev.reg olarak kaydettim calıstırdıgım Zaman Kayıt Defteri Düzenleme , Yönetici Tarafından Kapatılmıştır Diyor. Başka Bi Cözüm Bulamadm. Lütfen YardımCı OLun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
başlat menüsü - tüm proglamlar - donatılar - calıştır tıkla "gpedit.msc" yaz tamam de Kullanıcı Yapılandırılması Yönetin Şablonları - Sistem - Ctrl+Alt+Del Seçenekleri aç orda görev yöneticisini devre kaldır var onu aç devre dışı bırak tamam de açılır bide interneti acınca taktuk.net geliyosa "Antimalware" ile bilgisarını temizle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
virüs sokmuşsun dostum işletim sistemini *****lemeye filan kalktıysan oluyor genelde etkinleştirme yüzünden. antispy bulup temizle düzelir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Başlat> çalıştır > regedit dediğiniz kayıt defteri açılıyor mu ? Manual olarak ordaki değerleri atayabilirsiniz fakat oda kapalı sanırım yediğiniz virüsten dolayı . Önce onu açmalısınız sonra belirtilen aşamalara geçiceksiniz. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz |
| Konu Araçları | |
|
|
|
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası |