ForumTR Sunar: EFES Online. Çok Kullanıcılı Çevrimiçi Dev Oyun. Tamamen Ücretsiz Olan EFES'e hemen üye olun.
Forum TR
Go Back   Forum TR > Genel Kültür > Garip olaylar
Üye Ol Bloglar Arama Sosyal Gruplar Forumları Okundu Yap
ForumTR'ye Reklam Vermek İçin Tıklayınız: network@frmtr.com

____Fatima'nın 3.Sırrı____

Genel Kültür Kategorisinde ve Garip olaylar Forumunda Bulunan ____Fatima'nın 3.Sırrı____ Konusunu Görüntülemektesiniz => 83 Yil Önce Günes Fatima'da Dans Etti 13 Mayis 1917 günü Portekiz'de, Lizbon'un yaklasik 150 km. kuzeyindeki Fátima kenti yakinlarinda ...

Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 20-07-06, 13:20   #1
Y.O.K
 
Giriş Tarihi: 03-06-2005
Mesajlar: 16,112
Rep Puanı: 204798423
KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7KaLaBaNgA Rütbe: Artı 7
Rep Gücü: 2048203
Varsayılan ____Fatima'nın 3.Sırrı____


83 Yil Önce Günes Fatima'da Dans Etti

13 Mayis 1917 günü Portekiz'de, Lizbon'un yaklasik 150 km. kuzeyindeki Fátima kenti yakinlarinda olagandisi bir olay yasandi. Çobanlik yapan üç küçük çocuk, 10 yasindaki Lucia dos Santos, 9 yasindaki Francisco Marto ve kizkardesi 7 yasindaki Jacinta, Fátima'ya 1 km. uzakliktaki Aljustrel köyünün yakinlarindaki Azize Iren'in Magarasi (Cova da Iria) diye bilinen bir magaranin önünde koyunlari için küçük bir agil olusturmaya çalisiyorlardi.

Hava açik ve rüzgarsizdi. Ansizin gök gürültüsüne benzer bir ses duyuldu, ardindan simsege benzer bir parlama oldu. Parlamanin olusturdugu isigin içinden, bastan asagi parlak beyaz giysili ve çok güzel bir genç kadin görüntüsü ortaya çikti. Beyazli kadin, çocuklara, kendisinden korkmamalarini söyledi ve her ayin 13'ünde bu magaranin önüne gelmelerini istedi.
Çocuklar, olayi gizlemeye karar verdiler. Ancak, en küçükleri olan Jacinta'nin, heyecanini yenemeyip annesine olaydan söz etmesi üzerine haber kisa sürede duyuldu. Herkes üç küçük çocugun Azize Iren'in Magarasi'nda Meryem Ana'yi gördügünü konusuyordu. Nitekim, çocuklar 13 Haziran'daki bulusmaya giderken arkalarindan da yaklasik 1000 kisilik bir grup geliyordu. Sonraki aylarda, olayi, yörede ve ülkede neredeyse duymayan kalmamisti. Öyle ki Temmuz, Agustos ve Eylül ayindaki bulusmalarda, çocuklarla birlikte gelenlerin sayisi giderek artmis ve 50 bin kisiye ulasmisti.
Bu bulusmalarin ilginç bir yani da suydu: Üç çocuktan baska hiç kimse o isiktan varligi göremiyor ve konusulanlari duyamiyordu. Bununla birlikte orada bulunan binlerce kisi nedenini anlamaksizin bir yari trans durumuna giriyor ve kendilerinden geçiyorlardi.

"Günes Fátima'da Dans Etti" adli kitabin yazari Joseph Poletia söyle yazmisti: "Önce günesin isiginda bir azalma oluyordu. Sonra giderek siddetlenen bir vinlama sesi duyuluyor ve esrarengiz bir bulut ortaya çikiyordu. Küçük çocuklar ise dizlerinin üzerine çökerek kendilerinden geçiyorlardi. Bu arada orada bulunan herkes tanimi olanaksiz duygularla doluyordu." Kimi taniklar ise o bulutun zaman zaman alçalarak çocuklari kusattigini öne sürüyordu.

13 Ekim 1917 günü Azize Iren'in Magarasi'nin önünde onbinlerce kisi toplanmisti. Herkes mucizeyi, Meryem Ana'nin isigin içinden çikmasini bekliyordu. Ögleye dogru gögü gri bulutlar kapladi. Az sonra da siddetli bir yagmur basladi. Ama kimse yerinden kimildamiyordu. Saat tam 12'de bulutlar yavasça dagilmaya basladi. Az sonra bulutlarin ardindan günes belirdi. Ancak, kimileri bunu renkli ve çok güçlü isiklar saçan, disk biçiminde bir nesneye benzetmisti. Günes ya da "nesne", her neyse renkli isiklar saçarak dönüyordu. (Bu dönme meselesinden ötürü, bazi arastirmacilar, sonralari, "dönen günes", "danseden günes", gibi tanimlamalar yapacakti.) Taniklara göre nesneden yayilan isiklar o denli güçlüydü ki, orada bulunanlarin yüzleri de, nesnenin dönüsüne bagli olarak, yayilan isiklardan ötürü renkten renge giriyordu. Çocuklar ise bir zeytin agacinin yaninda diz çökmüs göge bakiyordu. O gün 70 bin kisi bunlara tanik olmustu ve bu son bulusmaydi.

Beyaz giysili güzel kadinin, bir yil önce, "Ikinizi az sonra yanima alacagim" sözüne de uygun biçimde, Francisco 1919'da, Jacinta da 1920'de öldüler. Lucia ise sessizligini sürdürdü ve birkaç yil sonra da Rahibe Maria das Dores adini alarak Coimbra Manastiri'na girdi.
Lucia, 1917 yilinin Mayis-Ekim aylari arasinda Meryem Ana tarafindan kendisine verildigini öne sürdügü mesajin ilk iki bölümünü 1941'de kaleme aldi ve hiyerarsik yoldan Vatikan'a, Papa 12. Pius'a ulastirdi. Iki yil sonra, 1943'te mesajin üçüncü bölümünü yazdi. Ancak, bu bölümle ilgili olarak, "Daha iyi anlasilabilecegi 1960 yilinda açiklanmasi dogru olur..." diye bir kosul da öne sürmüstü.

1959'da, yani "sir"rin açiklanmasina bir yil kala, Papa 23. Jean, bir zarfta bulunan ve Portekizce yazilmis mesaji açip agir agir okudu. Sonra derin düsüncelere daldi ve mesaji tekrar zarfa koyup mühürledi. Bir iddiaya göre, üçüncü bölümle ilgili olarak, yakinindaki din adamlarina söyle dedi: "Bu bölümü çok gizli tutmak zorundayiz. Çünkü isareti tüm dünyada panik yaratabilir." Ve böylece, 23. Jean'in, konusulmasini bile yasakladigi "sir", 1960 yilinda da dünyaya açiklanmadi.

Yil 1967 idi. 23. Jean'dan sonraki Papa 6. Paul, Fátima olayinin 50. yili törenlerine katilmak üzere Portekiz'e hareket etmeden önce zarfi açti ve "sir"ri okudu. Kendisine yakin çevrelerin ifadelerine göre 6. Paul derin bir bunalima girmis ve günlerce kendisine gelememisti. Bir söylentiye göre 6. Paul, Fátima mesajinin bir bölümünü, nükleer faaliyetlerin dünyayi nasil bir uçurumun kiyisina getirdigi anlasilabilsin diye, Washington'a, Londra'ya ve Moskova'ya göndermisti. (Mesajin bugün bilinen bölümünün, böylelikle kamuoyuna sizdigi öne sürülür.)
Sonraki Papa, Vatikan'in tarihi boyunca görmedigi kadar aydin, ileri görüslü ve alisilmisin disinda bir din adami olan 1. Jean Paul idi. Ne var ki, 1978'de göreve geldikten 33 gün sonra aniden ölüverdi. Yari açik yari kapali açiklama söyleydi: Papa, Fátima'nin üçüncü sirrini okudu ve yorgun kalbi buna dayanamadi! 1. Jean Paul, daha baslangiçta Kilise'nin tutuculuguna karsi reformcu tavirlariyla dikkat çekmisti ve üstelik kalbi de sapasaglamdi! Kendisi belki de "üçüncü sir"ri tüm dünyaya ifsa edebilecek Papa kanaatini uyandirmis ve bu yüzden de tehlikeli (!) sayilmaya baslamisti ve kuskusuz Fátima'nin üçüncü sirrini biliyordu.
2000 yilinin Mayis ayinda, Fátima olayinin 83. yildönümünde, simdiki Papa, 2. Jean Paul'ün üçüncü sirri açiklayacagi söylentileri yayildi. Kimi yerli ve yabanci yayin organlarinda, Beyaz giysili bir din adaminin, yani Papa'nin, Mehmet Ali Agca tarafindan vurulmasi, üçüncü sir olarak açiklandiysa da, bunun, mesajin daha önce açiklanan bölümüyle karsilastirildiginda son derece mantiksiz bir iddia oldugu anlasilmaktadir. Ayrica mesajin açiklanan bölümünün Ekim Devrimi'ni, Ikinci Dünya Savasi'ni ya da Sovyetler Birligi'nin dagilmasini bildirdigine iliskin yorumlar da pek dogru olmasa gerek. Mesaj, anlasildigi kadariyla daha çok Kilise'ye ve dünyanin gidisatini elinde tutan ülke liderlerine bir uyari niteligi tasiyor. Ya hiçbir Papa'nin açiklamaya yanasmadigi üçüncü sir? O, henüz açiklanmadi ve hâlâ Vatikan'da, Papa'nin elinin altindaki bir kutunun içindeki kapali bir zarfta bulunuyor.

FATIMA MESAJININ AÇIKLANAN BÖLÜMÜ
Her yerde düzensizlik hüküm sürüyor. En yüksek makamlarda bile hüküm süren ve islerin yürümesine karar veren seytan'dir. Seytan, Kilise'nin en üst noktasina kadar sokuldu.
Insanligin yarisini birkaç dakikada yok edebilen silahlari icat eden bilginlerin büyü bir kisminin ruhuna fesattohumlarini ekmeyi de basaracak. Uluslarin güçlü olanlarini kendi imparatorlugunun egemenligi altina alacak ve onlari,bu silahlari kitle halinde üretmeye yöneltecek. Eger insanlikkendini korumazsa, Oglum'un kollarina atilmaya zorlayacagim. Dünya ve Kilise'nin basinda olanlar bu davranislara karsi çikmazlarsa, bunu ben yapacagim ve Babam Tanri'ya, insanlari yargilamasi için dua edecegim. O zaman Tanri en sert ve tufandan asagi kalmayacak siddetle insanlari cezalandiracaktir. Büyük ve kudretliler de, küçük ve zayiflar gibi yok olacaklar. Fakat büyük degisimler de olacak. Çürümüs olan düser ve düsen korunmaz. Kilise kararacak ve dünya karisacak.
Yirminci yüzyilin ikinci yarisinda büyük, büyük bir savas çikacak. O zaman gökten ates ve duman düsecek ve denizlerinsulari,göge dogru köpüklerini kusarak buharlasacakve ayakta olan her sey bas asagi gelecek. Ve milyon kere milyon insan, saatten saate, yasamini yitirecek ve sag kalanlar ölmüsolanlara imrenecekler. Gözün gördügü heryerde bela, dünryanin her yerinde sefalet ve her ülkede perisanlik olacak.
Iste,zaman çok yaklasiyor, karanlik uçurum derinlestikçe derinlesiyor ve çikis yolu da yok; iyiler kötülerle, büyükler küçüklerle, Kilise'nin prensleri kendi müminleriyle, dünyanin iktidar sahipleri kendi halkiyla ölecekler. O zaman yeryüzünün tek hakimi olan seytanin hizmetkârlari ile sapkin insanlar tarafindan zafere ulastirilanölüm, her yere egemenolacak.
Bu zaman, ne kral ve imparatorun, ne kardinal ve rahibin hiç beklemedigi bir zamandir; ceza verip intikam almakiçinyine Babam'in takdirine göre gelecektir. Daha sonra, ancak birkaç canli kalinca, yeniden Tanri ve ihtisamina yakarilacak, dünya tekrar bozulmasin diye, geçmiste oldugu gibi, O'na hizmet edilecek.


Oglum Isa Mesih'ingerçek taklitçilerine, gerçek Hiristiyan ve sonzamanlarin havarilerine sesleniyorum. Zamanlarin zamani geliyor. Insanlik tuttugu yoldan eger geri dönmez ve bu dönme yukaridan, dünya ve Kilise yöneticilerinden gelmezse, sonlarin sonu da geliyor. Bu dönüs olmaz ve her sey oldugu gibi kalir da, evet, hersey kötünün kötüsü olursa, ne yazik!

Fatima Mesaji içen uçak kaçirdi
2 Mayis 1981'de, Avustralyali eski bir rahip olan 55 yasindaki Lawrance James Downey, Dublin-Londra seferini yapan bir Irlanda uçagini kaçirdi. Downey, bombali süsü verilmis bir bos kutu ile kaçirdigi uçagi Fransa'nin kuzeybatisindaki bir havaalanina indirdikten sonra istegini bildirdi ve yetkililere teslim oldu: "Fátima'nin üçüncü sirrinin dünyaya açiklanmasini istiyorum!.." Bu olaydan yalnizca 11 gün sonra, 13 Ekim 1981'de, Abdi Ipekçi'nin katili Mehmet Ali Agca, Vatikan'daki San Pietro Alani'nda, saat 17.20 siralarinda Papa 2. Jean Paul'ü tabancayla vurdu. Papa agir yaralandi. Agca'ya göre, bir rahibe kendisini tutarak kaçmasini önlemis ve olay yerinde yakalanmisti. Papa, sagligina kavustuktan sonra Agca'nin kendisine siktigi iki merminin kovanini, Fátima'daki kiliseye armagan etti. O gün Fátima olayinin 64. yildönümüydü ve Papa'ya göre Meryem Ana bu yüzden kendisini ölümden korumustu. Yasam boyu hapse mahkum olan Agca ise sonraki yillarda yaptigi açiklamada Fátima olayini ancak on yil sonra ögrendigini öne sürecekti. Agca'nin olay yerinden kaçmasini önleyen rahibenin adi Lucia idi ve Fátimali rahibe Lucia'dan 64 yas küçüktü!..

Dünyadaki Meryem Ana vizyonlari
Dünyanin çesitli yörelerinde, degisik tarihlerde Meryem Ana'yi "gördügünü" söyleyen birçok kisi vardir. Kayitlara "Meryem Ana vizyonlari" olarak geçen bu tür olaylarin gerçeklestigine inanilan yerler, Hiristiyanlar'ca kutsal yer olarak kabul ediliyor. Meryem Ana vizyonlarinin olustuklari yerler, tarihsel sirasiyla sunlardir:
Guadalupe (Meksika), 1531
Paris, 1830
La Salette (Fransa), 19 Eylül 1846
Lourdes (Fransa), 11 Subat-16 Temmuz 1858
Knock (Irlanda), 21 Agustos 1879
Fátima (Portekiz), 13 Mayis-13 Ekim 1917
Beauraing (Belçika), 29 Kasim 1932-3 Ocak 1933

KaLaBaNgA çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-06, 13:41   #2
KIDEMLİ UZMAN
 
Giriş Tarihi: 02-03-2005
Yer: İM BURASI
Yaş: 35
Mesajlar: 6,452
Rep Puanı: 76644243
sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6sinansahin517 Rütbe: Artı 6
Rep Gücü: 766567
Varsayılan Cvp: ____Fatima'nın 3.Sırrı____


BUGÜNLERDE ÇOK İLGİNÇ KONULARA DEĞİNİYORSUN ARKADAŞIM.TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN.
------------PAYLAŞIMLARI YORUM VE REPLERİNİZLE DESTEKLEYİN-----------
PAYLAŞIMLARIM-2:
DONANIMINIZIN PERFORMANSI İÇİN SÜRÜCÜLERİNİ GÜNCELLEYİN
BİRAZDA SAĞLIĞIMIZ İÇİN;RAHATLAYIN-GEVŞEYİN FREE
IOLA GARANTİSİYLE HER TÜRLÜ SİLİNEN VERİLERİNİZİ KURTARIN
BİLİNÇALTINA GÖRSEL MESAJ GÖNDERİP KENDİMİZİ GELİŞTİRELİM
BİRÇOK MULTİMEDYA FORMAT DESTEĞİYLE ENİYİ GÖSTERİCİ(VİEWER)
ARTIK BEBELERİMİZEDE(0-3 YAŞ) PROGRAM YAPILDI
DUVARKAĞITLARINIZI KENDİNİZ SEÇİN O SIRASIYLA EKRANA GETİRSİN
BİLGİSAYAR İÇİN ENGÜZEL ELEKTRONİK ORG VE PİYANO İÇİN
SİZ YOKKEN PC'NİZDE NELER YAPILMIŞ,ALANINDA ENİYİSİ
TUŞLARINA VURDUKÇA KLAVYENİZDEN SİLAH,KUŞ,ROBOT,FUTBOL V.S SES
AMAN DİKKAT BİRAZDA GÖZ SAĞLIĞIMIZA ÖZEN GÖSTERELİM
WİNDOWSUN SAKLI AYARLARINA ULAŞIP SİSTEMİ OPTİMİZE ETMEK İSTİYORSAN
REGİSTRİ(KAYIT DEFTERİ) İÇİN DEĞİŞİK BİR UYGULAMA
ARTIK ÇEVİREMİYECEĞİNİZ RESİM FORMATI KALMAYACAK VE EFEKT ....
VİDEOLARINI KES-YAPIŞTIR-ÇEVİR-RESİM AL
BU KÜÇÜÇÜK PROGRAMLA PC NİZİ TAMİRİNİ VE OPTİMİZASYONU YAPIN
KOMPLE BİR SES-VİDEO STÜDYOSU YOK YOK
UZAYIN DERİNLİKLERİNDE BİR GEZİNTİYE NE DERSİNİZ
CEP TELEFONUNUZ İÇİN BAŞKA PROGRAM ARAMAYIN
ŞAŞI BAK GÖR RESİMLERİNDEN SİZDE YAPABİLİRSİNİZ
FARE VE KLAVYEYLE NE YAPARSANIZ KAYDEDİP AYNISINI GERÇEKTEN TEKRARLIYOR
TROJAN,SPYWARE,SOLUCAN,KEYLOGGERS... NE VARSA TEMİZLİYOR
FARENİZİ AKILLANDIRMAK İSTİYORSANIZ BUYRUN
AUİDO FORMATLARINI BİRBİRİNE ÇEVİRMEK İÇİN
PCNİZ İÇİN ALTERNATİF BİR BAKIM VE OPTİMİZASYON CERRAHI VE

>>>>>>>>>>>>>>>TÜM PAYLAŞIMLARIM İÇİN TIKLAYINIZ<<<<<<<<<<<<<<


sinansahin517 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-06, 13:43   #3
Forum Kıdemlisi
 
Giriş Tarihi: 18-01-2006
Yer: fizikçiler diyarı
Mesajlar: 4,676
Rep Puanı: 22339592
dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4dotay Rütbe: Artı 4
Rep Gücü: 223491
Varsayılan Cvp: ____Fatima'nın 3.Sırrı____


güzel konuydu tesekurler
dotay çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-06, 18:34   #4
Yönetici www.frmtr.com - Dünya'nın En Büyük Türkçe Forumu
 
Giriş Tarihi: 14-08-2005
Yer: mi? Bence Yer...
Mesajlar: 100,778
Rep Puanı: 1325473412
cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10cuteach Rütbe: Artı 10
Rep Gücü: 13255796
Varsayılan Cvp: ____Fatima'nın 3.Sırrı____


teşekkürler konu için...
cuteach çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-06, 22:08   #5
Üye
 
Giriş Tarihi: 02-12-2005
Yaş: 26
Mesajlar: 129
Rep Puanı: 8433
MUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: SıfırMUfukBİLİR Rütbe: Sıfır
Rep Gücü: 137
Varsayılan Cvp: ____Fatima'nın 3.Sırrı____

teşekkürler
MUfukBİLİR çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 23:30
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


(*) www.firmaniz.com Domain, Alan adı tescili sadece 11,95 TL!
Bir başkası almadan hemen alan adınızı tescil ettirin...
(*) SiteBAZ ile Web tasarımı sadece 5,95 TL!
Birkaç dakikada web sitenizi kurup, hemen yeni müşteriler kazanın!
www.ihs.com.tr

ForumTR Servisleri: ForumTR Video - ForumTR Haber - ForumTR Oyun - ForumTR Chat - ForumTR Mail - ForumTR IRC

Vize İşlemi | Haberler | Okul Arkadaşım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız sikayet@frmtr.com email adresine bildirebilirsiniz.
Dikkat: Bu site şikayet sitesi değildir, arızalı ürünleriniz ve diğer şikayetleriniz için bu email adresini kullanmayınız.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to abuse@frmtr.com


Search Engine Optimization by vBSEO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562