En Komik ve Eğlenceli Videolar...   *   FrmTR Facebook App   *   FrmTR Android App
Forum TR
Go Back   Forum TR > Spor > Futbol > EURO 2008
FrmTR'ye Reklam Vermek İçin Tıklayınız: reklam@frmtr.com

'Terim megolamanın teki!'

Futbol Kategorisinde ve EURO 2008 Forumunda Bulunan 'Terim megolamanın teki!' Konusunu Görüntülemektesiniz => 'Terim megolamanın teki!' Frank De Boer, eski hocası Fatih Terim'i megalomanlıkla suçladı Galatasaray'da bir dönem forma giyen Hollanda futbolunun önemli ...

Konu Araçları
Eski 03-07-08, 16:54   #1
Cix Üγє

Giriş Tarihi: 14-06-2007
Yer: rrrrrr
Varsayılan 'Terim megolamanın teki!'

'Terim megolamanın teki!'
Frank De Boer, eski hocası Fatih Terim'i megalomanlıkla suçladı
Galatasaray'da bir dönem forma giyen Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Frank De Boer, sarı-kırmızılı takımda teknik direktörü olan Fatih Terim'i megalomanlıkla suçladı.

Futbol hayatını Katar'da noktaladıktan sonra Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta A1 takımının başına geçen Frank de Boer'un, ülkesinin önemli spor sitelerinden "Voetbol International"a yaptığı açıklamalar, Futbol Ekstra dergisinin temmuz ayı sayısında yer aldı.

Yaptığı açıklamada özellikle, Galatasaray'da oynadığı dönemde teknik direktörü olan Fatih Terim için ilginç ifadeler kullanan Frank De Boer, şunları söyledi:
"2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'ndan dolayı bana göre başı hala göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Her seferinde başka kıyafet giyerdi. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı."

Frank De Boer, Galatasaray'la ilgili olarak pişmanlığı olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine de, "Hayır, çünkü ben bilerek ve isteyerek seçimimi yapmıştım. Çok güzel bir kulüp Galatasaray. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorlar ve İstanbul gibi harikulade bir şehrin takımı. Ben orada belki çok üst düzeyde değildim" diye konuştu.
L1ßerty çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-08, 18:28   #2
Banlandı

Giriş Tarihi: 16-05-2008
Yer: ██▓▒ TeKiRdAğ ▒▓██
Varsayılan C: 'Terim megolamanın teki!'

Adam böyle dememiştir basın abartmıştır ve de adam çok ta haksız değil.Türkiye'de kalmasının sebepi aylık alacağı 286.000 YTL
krebkog094 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-08, 19:14   #3
Forum Gurusu

Giriş Tarihi: 07-08-2006
Yer: Ankara

Kendi fikri .
alphack çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-08, 21:33   #4
Banlandı

Giriş Tarihi: 23-03-2007
Yer: 'den Yüksek :)

paylasım ıcın tsk
!Hangover! çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-08, 22:34   #5
ForumTR Onursal Kıdemli Üyesi

Giriş Tarihi: 07-10-2006
Yer: İzmir..

Fikrine saygı duyuyorum ancak katılmıyorum..
кααη çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Tüm saatler GMT +2. Şuan saat: 06:53
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

FrmTR Facebook | FrmTR Twitter | Vidyotup | YorumTR | Haberler | Okul Arkadaşım | Kıbrıs | Kısa Link | Domain
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası

Search Engine Optimization by vBSEO