En Komik ve Eğlenceli Videolar...   *   FrmTR Facebook App   *   FrmTR Android App
Forum TR
Go Back   Forum TR > Spor > Futbol > EURO 2008
FrmTR'ye Reklam Vermek İçin Tıklayınız: reklam@frmtr.com

TÜRKİYE - ALMANYA Maç Sonu Analizi :Aggresor:

Futbol Kategorisinde ve EURO 2008 Forumunda Bulunan TÜRKİYE - ALMANYA Maç Sonu Analizi :Aggresor: Konusunu Görüntülemektesiniz => Vallaha çok karışık duygular içerisindeyim , herşeyden önce helal olsun hepsine özellikle Kazım Kazım'a Rüştü'ye gelirsek , kaza eseri Fc ...

Konu Araçları
Eski 26-06-08, 00:08   #1
No Pasaran - Tribün bir yaşam biçimidir,Tabi yaşamasını bilenlere.

Giriş Tarihi: 21-01-2007
Yer: Tribün Müziği (Çift Tokmak)..
Lightbulb TÜRKİYE - ALMANYA Maç Sonu Analizi :Aggresor:

Vallaha çok karışık duygular içerisindeyim , herşeyden önce helal olsun hepsine özellikle Kazım Kazım'a

Rüştü'ye gelirsek , kaza eseri Fc Barcelona'ya transfer olmuş ve 35 yaşın tecrübesine 117 A Milli maç bir o kadar lig , avrupa zart zurt maçı oynamış bir adamın iki stoper varken 11 metre açılıp armut gibi boşa çıkması Rüştü'nün ya aklından yahut gözlerinde bir sorun olduğunun açıkça göstergesidir

ne yaptın Rüştü bile diyemiyorum , bir değil 5 değil bu , zaten yediğimiz son gol bariz alman balından öte birşey değil

bugün biz kötü oynasaydık , hatta almanlar güle oynaya 10 tane atsalardı bu kadar koymazdı , ama güvendiğimiz ve ülkenin en iyis !!! kalecilerinden birisi dediğimiz tavuk karası hastalığı olan (tehşişi Ömer Çavuşoğlu koymuştur) Rüştü'nün bir çuval ağırlığındaki dökülen alınterinin üzerine sifonu çekmesidir

Ne 8 yediğimiz maçlar bu kadar acı verdi ne de başka birşey değil , samuray saçlı kalecinin harakiri yaptırdı bütün millete ve böyle yenilmesi çok koyuyor bana , istemeden bile olsa dökülüyor yaşlar yanaklarımdan

ama o 22 oyuncu ağlamasın hatta gurur duysunlar kendileriyle ...

Tarih Şampiyonu yazıcak.Son dakikalarda gol atıp turu geçen takımı değil.

Acı bir gerçek ki Müslüman bir ülkeyiz.Ve her ne olursa olsun geçmişi ile beraber Hristiyan milletler karşısında mücaadele ediyoruz.

Aynı ülke insanı olup,aynı renklere gönül verenlerin bile arasında " ırk " kavramları çatışmalar çıktıktan sonra hakeminden,basınına;futbolcusundan idari alanına kadar böyle bi inanç sahiplerine karşın yapabilecek pek de fazla birşeyimiz yok.

Hakem ve hakemler.

Kazanan her zaman haklıdır.

Kaybettik.

Bitti,gitti.

Ayrıca Sadece stoper . Bu ülkeye stoper istiyorum .

İknci Servetler istiyorum .

Afedersiniz bizim beğenmeyip *ktr ettiğimiz adamlara İsviçreliler yıldız diye sarılırken , elin adamının arayıpta bulamadığı , hücum hattı başta olmak üzere stoper hariç her mevkide kamyon kamyon fıstık gibi oyuncumuz mevcut .

Forvetse forvet , açıksa açık , solaksa solak , dinamoysa dinamo . Hepsinden var bizde

Ama stoper yok . İkinci , üçüncü ..... Servetler istiyorum bu ülkeye .

Ömründe ilk kez stopere geçtiği halde canını dişine takan Mehmet Topal'a , kapasitesi bi yere kadar olan Gökhan Zan'a hiç bi lafım yok .

Hepsine helal olsun futbolcularımızın .

Kule gibi Mertesackerlerden , Metzelderlerden patır kütür kafa topu alan , golünü yazan Semih'inden tut , tüm sakarlığına rağmen canını dişine takan Sabrisine , dünya futbolunun yeni yıldızı Ardasından tut , yediği hatalı gollere rağmen Rüştü'ye ... Tüm oyuncularımızı selamlıyor ve bağrıma basıyorum .

Gönüllerin Şampiyonu Olduk.
Üzülmemek elde değil,kendimi yedim resmen bu kadar çok yaklaşmışken kişisel hatalardan dolayı elenmemiz insanı kahrediyor.Tecrübesiz bir takımımız var ama içlerinde en tecrübeli olanı hata yaparsa ?Dünyanın en iyi kalecisi denen Cech de hata yapabiliyor ama orası bizi ilgilendirmiyor işte.Sahada mücadele eden herkese sonsuz teşekkürler.Almanya denilen takımı az kalsın rezil edecektik ama olmadı,hakem sağolsun ve Türk insanı hep hakemler hakkında olumsuz konuşur söyler yazar çizer eminm ki bu italyan hakem de bu akşam baya bir küfür yemiştir,şahsen ben ettim.Avrupada lobi açısından çok eksiklerimiz var bu akşam yine farkettik.Cezalı oyuncularımız çok ucuz kartlar yediler ama rakipe kart Yok Yok Yok,Yazık.
Tümer,sende bi git Larissada jübileni yap-Belki de Hamit vursa orda gol olurdu !
Türk olduğum için gurur duydum yine bu akşam.

serkAn :Aggresor:
:Aggresor: çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 00:13   #2
Ebedi Üye

Giriş Tarihi: 02-10-2005
Yer: Samsun - İzmir
Varsayılan C: TÜRKİYE - ALMANYA Maç Sonu Analizi :Aggresor:

aynen katılıyorum..
atecrazy çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 00:16   #3
Banlandı

Giriş Tarihi: 14-12-2007
Yer: Bebek/Beşiktaş
My Facebook My Twitter

Acı bir gerçek ki Müslüman bir ülkeyiz

Demişsin müsLüman oLmamız acı bir durummu ?
sefau571 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 00:17   #4
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 25-08-2006
Yer: yalowa

katılıorm sana ama rüştüye çok yüklenmişsn tmm haklısn ama bırak yaşlı başlı adam zatn gitme üstüne
JD Dyslexia çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 00:18   #5
♂♀ ηoтяч ♀♂

Giriş Tarihi: 02-04-2007
Yer: sen Fındık iyidir ;)

Rüştü çok acemice hatalar yaptı ilk yarı gerçektende güzel maç oynadık.
xpzone33 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Taglar
:aggresor:, analiz, maç, sonu

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Tüm saatler GMT +2. Şuan saat: 06:30
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

FrmTR Facebook | FrmTR Twitter | Vidyotup | YorumTR | Haberler | Okul Arkadaşım | Kıbrıs | Kısa Link | Domain
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası

Search Engine Optimization by vBSEO