|
||||||||
Futbol Kategorisinde ve EURO 2008 Forumunda Bulunan Euro 2008 Türkiye maçları Tüm goller download devamı gelecek Konusunu Görüntülemektesiniz => EURO 2008 TÜRKİYE TÜM GOLLER DOWNLOAD ÇEYREK FİNAL Hırvatistan 2 - 4 Türkiye Goller ve Penaltılar indir [Linkleri sadece kayıtlı ...
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
Geçerken Uğradım
![]() |
EURO 2008 TÜRKİYE TÜM GOLLER DOWNLOAD ÇEYREK FİNAL Hırvatistan 2 - 4 Türkiye Goller ve Penaltılar indir [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] GRUPLAR Türkiye 3 - 2 Çek Cum. Goller indir [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Portekiz 2 - 0Türkiye Goller indir [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] İsviçre 1 - 2 Türkiye Goller indir [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] Bir kısmını kendim Düzenledim Kalan kısmını Nette Ripleyen arkadaslardan Aldım Rip leyen arkadaşlara teşşekür ederim. Tüm linkleri kendim upload ettim hepsi sağlamdır. Türkiyenin Tüm maçlarının Golleri Bu başlık altında Güncellenecektir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
|
|
|
|