|
||||
|
|
|||||||
| ForumTR Servisleri: ForumTR Video - ForumTR Haber - ForumTR Oyun - ForumTR Chat - ForumTR Mail - ForumTR IRC | |||||||
|
|||||||
Anketler Ve Yarışmalar Kategorisinde ve Best Of ForumTR - 2007 Forumunda Bulunan ANKETLERİNİZİ BU KONUYA EKLEYEBİLİRSİNİZ ( Anket Açma Talebi ) Konusunu Görüntülemektesiniz => en iyi modifiye hangi arabaya gider? 1)subaru impreza 2)peugot 106 3)citroen saxo 4)bmw m3 5)şahin 6)mitsubishi evo serisi 7)wolkswagon golf ...
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#56 (permalink) |
|
Geçerken Uğradım
![]() ![]() Giriş Tarihi: 28-02-2007
Yer: eskişehir
Rep Puanı: 38712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
en iyi modifiye hangi arabaya gider?
1)subaru impreza 2)peugot 106 3)citroen saxo 4)bmw m3 5)şahin 6)mitsubishi evo serisi 7)wolkswagon golf caddelerde ciuvv die yanımızdan geçen arabaların kimine çok sırıtmış, kimine çok süper olmuş dioruz. sizce modifiye sanatının en uygun olduğu ve tüm aksesuarların en güzel yakıştığı araba hangisi? segilinizle nerede nası tanıştınız? 1) yolda yürürken çarpıştık 2) okulda kantinde gözgöze geldik gittim konuştum 3) ofiste laf lafı açtı konu aşka geldi 4) çöpçatan arkadaşlar sağolsun 5) club da dans ederken 6) kuzenim ![]() 7) ilahi bir güç bu anketi cevaplarken şöyle bir maziye dalıp o güzel günü hatırlayacaksınız. ilk gün neler düşündüğünüzüde kısaca açıklayabilirsiniz... oy vereceğiniz siyasi partide neye dikkat ediyorsunuz? 1) lidere 2) vaatlere 3) bir önceki seçimde aldığı oy oranına 4) daha önceki dönemde yaptığı çalışmalara 5) babamın tutup tutmadığına 6) bulunduğum bölgedeki adaya 7) etnik köken desteğine her vatandaşın görevi olan oy verme işini sırf vazife olduğu için mi yerine getiriyoruz. yoksa dikkat ettiğimiz kriterler var mı? |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Sadık Üye
![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 02-10-2006
Yer: imi kaybettim!!!:(
Rep Puanı: 6736373
|
ne kadar sıklıklar kitap okuyorsunuz????
**hergün **haftada bir **ayda bir **diğer bence iki seçenek var.. ya günden güne - ki bu yararlı - yada haftada bir... bence günden güne.. |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Yabancı
![]() Giriş Tarihi: 27-03-2007
Rep Puanı: 2375
|
sizce gerçek aşk var diyenler
aşk diye bişey yok aşk var ama arayacaksın aşk kısmet işi diyenler dünyada herşey yalan aşk;ta yalan olmuş kim aşkkı bulmuş ki biz bulalım aşk acıdır ama yaşanmaya değer bi riks abi eksik varsa bakarsın bu kadar secenek yapabilirmiyim daha vardı da yazmadım |
|
|
|
![]() |
| Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz |
| Konu Araçları | |
|
|
ForumTR Mail'den Ücretsiz Bir Mail Almak veya Mail'inizi Okumak İçin Tıklayınız.
Almanya Vizesi | Rusya Vizesi | Ukrayna Vizesi | Fransa Vizesi | Vize İşlemleri | Almanya Otelleri | Tatil | Haberler | Karel Santral | Daily News
Sitemiz bir forum sitesi
olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında
siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk
yazan kullanıcılara aittir,
yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar
bulursanız sikayet@frmtr.com email
adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
abuse@frmtr.com