View Single Post
Eski 01-06-07, 00:26   #44 (permalink)
nilcelep
Yabancı

Giriş Tarihi: 17-05-2007
Rep Puanı: 10275
nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11nilcelep Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Belcika Hakkinda Merak Ettikleriniz...

merhabalar ben aranıza yenı katıldım arkadaslar lütfen bana yardım.21 mart 2007 de aile birleşimi için belçika konsolosluguna başvuru yaptım ve mulakata girdim mulakat yapan bayan sana bir numara vercem dedi sanırım dosya takıp numarasıydı o arada eksık evrak falan derken unutuldu galıba ertesı gun eksık evrakları göturdum bana memur sana numara verildimi dedi bende yok dedim o zaman bir hafta sonra gel sonucu öğren dedi bugun gittim(30 mart)pasaportumu verdı başvuru yaparken 3 resım istemıslerdı 2 resmı ve vize parasının pembe makbuzunu daha önce vermıslerdı bana ama bugun asil olan beyazıda verdi ve dosyan belçika ya yabancılar subesıne gitti dedi sen git biz sana mektup yollıcaz dedi ama benden öncekı herseke dosyalarını takıp için dosya numarasını verdıler bana dene vermedıler,neden 2 resmi geri verdıler acaba yolunda gitmeyen bişeymı olduda ben anlamadım bir muddet sonra gidip yada telefonda bana mektup yollayacaktınız ama gelmedı dosyamı kendımde internetten takıp etmek istiyorum dosya numarasını verirmısınız desem verirlermı terslenırmıyım yoksa?napcam bilmıyorum eşimde belçikadan takıp edebilmesı için dosya numarasına ihtiyacı var.bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardım arkadaslar aklım karıstı ne yapcagımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar.
nilcelep çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla