19-05-07, 00:33
|
#11 (permalink)
|
|
Forum Demirbaşı
Giriş Tarihi: 17-02-2005
Yer: Diyar'ı Mevlana Mekan:irc.frmtr.com Ortam:Süper İsim:Mustafa Burç:Terazi
Rep Puanı: 9058272

Rep Gücü: 90689
|
A.S.M Şiirleri
demaniacc/A.S.M

Adınız Soyadınız:DeMaNiaCC (A.S.M)
Doğum Tarihiniz:1972
Doğum Yeriniz: Kahramanmaraş
İkamet Ettiği Yer: Kahramanmaraş
Şiir yazmaya ne zaman başladınız: Ufacıkken
En güzel 5 şiiriniz: Bilmem, öyle bir kıstas olmaz kendi içinde insanın, Ruh halimi sorsaydınız cevap verebilirdim
En sevdiğiniz 5 şiir: Can Yücel, Akdeniz Yaraşıyor Sana, N. Fazıl Kısakürek Kaldırımlar, vs.
Forumda belli bir çıtayı aşmış olarak gördüğünüz şair arkadaşlarınız: Rivardo (Mustafa) , Bülent Ağabey, Cuteach, Geche,
Kendinizi şiir yazabilme konusunda ne seviyede görüyorsunuz: Kocaman bir 0 (sıfır)
Şu şiiri keşke ben yazsaydım dediğiniz şiir: ya Orhan Veli Abi ya şu Pazar Akşamlarını sen yazmasaydın da ben yazsaydım olmaz mıydı be abi?
ForumTr'de ki amatör şiir kalitesi nedir: vasat şiirlerin arasında Höh die kaldığım şiirler çıkıyor, 3-5 kere okuyorum bıkmadan
Bir şiirde olması gereken en büyük özellik sizce nedir: Ruh hali ve onun anlatılış biçimi
En sevdiğiniz şairler/yazarlar:Can Yücel, David Eddings
Ortak bir şiirde buluşalım deseler bu şiirin teması sizce ne olmalı: Tüm şiirlerde his vardır, istesekde istemesekde kendimizden bir şeyler bulurum diye düşünüyorum.
Size göre şiir sevmeyen insan duygusal olabilirmi/olamazmı: Olabilir.
Size göre Şiir nedir: duygulu, keskin ve sert bir anlatım biçimi
Üzerinde en çok zaman harcadığınız şiiriniz: Pickannnyy
Türkiye'de şuan yaşayan en büyük şair kim: Kalmadı miirim =) ( Ahmet Arif, M. Akif Ersoy, Can Yücel... bu şairler gibi insanların yetişeceğini sanmıyorum )
Sevdiğiniz yabancı şairler: E. Allan Poe
|
|
|