09-05-07, 20:15
|
#10 (permalink)
|
|
Forum Demirbaşı
Giriş Tarihi: 17-02-2005
Yer: Diyar'ı Mevlana Mekan:irc.frmtr.com Ortam:Süper İsim:Mustafa Burç:Terazi
Rep Puanı: 9918982

Rep Gücü: 99298
|
Sevil Deniz Şiirleri
Sevildeniz/Sevil Deniz

Adınız Soyadınız:Sevil Deniz
Doğum Tarihiniz:5.4.1981
Doğum Yeriniz:Kayseri
İkamet Ettiği Yer:Kayseri
Şiir yazmaya ne zaman başladınız:hatırlamıyorum açıkçası
En güzel 5 şiiriniz:şiirlerime isim koyamamak gibi bir özre sahibim:S bu yüzden şuan en sevdiğim şiirlerimi sizlere tarif etmekte zorlanıyorum:S
En sevdiğiniz 5 şiir:Necip Fazıl Kısakürek / Sakarya Türküsü, Özdemir Asaf /;Bahçede, Ümit Yaşar Oğuzcan /ben seni sevdim mi sevdim kime ne, Bedri Rahmi Eyüboğlu/ Sitem, Ataol Behramoğlu/ Aşk iki kişiliktir... say say bitmez bu liste yaa
Forumda belli bir çıtayı aşmış olarak gördüğünüz şair arkadaşlarınız:Berfin'in şiirlerinin ayrı bir yeri var bende, elbette Rivardo ve Bülent abiyi de söylemeden geçemeyeceğim.
Kendinizi şiir yazabilme konusunda ne seviyede görüyorsunuz:çok amatör. acemice duygularımı dizelere benzeyen biçimlerde anlatmaya çalışıyorum sadece..
Şu şiiri keşke ben yazsaydım dediğiniz şiir:yukardaki en sevdiğiniz 5 şiir sorusunun cevabını aynen buraya da eklemeliyim.
ForumTr'de ki amatör şiir kalitesi nedir:uzun süredir forumdan uzak kaldım, son durum hakkında fazlaca fikre sahip değilim, ancak bundan 2-3 ay öncesine dönerek yanıtlamak gerekirse, ben kendi şiirlerimi bir çoğunun arasında oldukça vasat buluyordum, bazı arkadaşlarda cidden yetenek var yani
Bir şiirde olması gereken en büyük özellik sizce nedir:kuyanların gözünde bir resim , bir sahne canlanıyorsa o şiirde iş vardır bence, olması gereken en büyük özellik anlatımın keskinliği galiba.
En sevdiğiniz şairler/yazarlar:Necip Fazıl Kısakürek, İclal Aydın, Ümit Yaşar Oguzcan, Özdemir Asaf
Ortak bir şiirde buluşalım deseler bu şiirin teması sizce ne olmalı:Hüzün
Size göre şiir sevmeyen insan duygusal olabilirmi/olamazmı:olamaz galiba...
Size göre Şiir nedir:soyut bir dünya, kişiye özel ama sürekli ziyaretçi kabul eden apayrı bir dünya.
Üzerinde en çok zaman harcadığınız şiiriniz:üzerinde zaman harcadığım bir şiirim yok galiba, aklıma ne gelirse yazıyorum, bazen bişeye benziyorlar işte şiir oldu diyorum
Türkiye'de şuan yaşayan en büyük şair kim:İclal Aydın belki, bilemiyorum aklıma gelmiyor...
Sevdiğiniz yabancı şairler:Victor Hugo
Mesajı son düzenleyen Rivardo ( 10-05-07 - 00:33 ).
|
|
|