View Single Post
Eski 09-05-05, 23:59   #10 (permalink)
night_hunter
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 27-01-2005
Yer: im yurdum yok :)
Rep Puanı: 73488
night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11night_hunter Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 792

Varsayılan Cvp: Kilo azlıgı ile ilgili

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Tauris
Merhabalar

Kilom ile sorun yasamaktayım bana gerek ilaç tedavisi gerekse beslenme yöntemi ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.kısaca anlatayım

1,83 boy vede 57 kiloyum suan. zayıf oldugum için kendimi pek iyi hissetmiyorum ne giydiğimiz elbiseler yakısıyor nede görünüşümüz pek iyi. cok sey denedim kilo almak için ama olmuyor kilo alamıyorum.bu durumdan cok rahatsızım.ideal kiloya ulaşmam için ne yapmalıyım. doktora gittim bana SOLGAR ürünlerinden 1 kutu multivitamin vede prakten denen bir şurup yazdı.kilo almak acısından değilde enerji açısından faydasını gördüm.

bu derdime derman olabilecek biri varmı ? şimdiden tesekkürler
hocam ben de 175 boy 50 kilo var aynı sorundayım. ve 2-3 gün önce body(vücut geliştirme) ye başladım verdikleri bi diyet var onlar seni kontrol ediyolar eger kontrollu olarak diyeti uygularsan kilon normale çıkar dediler bana.

hem kilo alıcam hem vücut geliştiricem tabi dedikleri şey doğruysa.. valla zor iş her tarafım dökülüyo,oturdugum zaman daha kalkamıyorum
neyse inşallah normal kiloya ulaşırız. dediğin gibi giydiğimiz hiç bişey yakışmıyo valla.
night_hunter çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla