Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen mymoruk
xfactor_ arkadaşıma asla katılmıyorum.. ben 4 yıldır açı dershanesi öğrencisiyim ve derece sınıfındayım(eğer açı da olduğuma inanmayan varsa mail atabilir ben burda reklam yapmıyorum) vede sınıfımdaki herkes geçmiş senelerden de arkadaşım.. ama hepsi de parasını takır takır ödüyor.. ücretsiz kayıt sadece sts (seviye tespit sınavı) lerde ilk 3 kişiye falan veriliyor..
ayrıca derece sınıfındayım dedim ama diğer sınıflarında benden imkan olarak hiçbir eksikleri yok.. öğrenci istesin yeter..(nereden biliyorum ? lgs deyken (gerçi oks oldu şimdi ama) en iyi sınıf lgs 80 en kötü sınıf lgs 50 idi ve ben 69 daydım.. yani düşük dereceli bir sınıf.. ama dedimya öğrenci istesin yeter diye, 430 almıştım  )
öte yandan, açı dershanesinin kaynakları mükemmel.. test odası öğrencilere daima açık olur (ben bikeresinde 100 e yakın yaprak test almıştm  )güleryüz, ilgi vs vs.. birkaç ufak eksiği var ama yinede verdiğiniz paraya ve harcadığınız zamana değer diyorum
|
hangı subedesın sen gelcem ve derece subesınde ogrencılerın %90 ucretsız okudugunu bıle kanıtlarım .hadı onu gectım sen derece sınıfındaymıssın yazımı bıraz dıkkatle okusaydın anlardın ben yazmısım eger sınavlarda 240 puanın ustunde alırsan tabıkı ılgılenırler destek verırler ya dıger ogrencıler??? gıt ogretmenlere adını sor tanımazlar bıle sen nekadar cırpınırsan cırpın hıc bırde etkısı olmaz .....