View Single Post
Eski 02-05-07, 12:30   #11 (permalink)
Raxsuma
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 11-08-2005
Rep Puanı: 191688
Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11Raxsuma Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1956
Varsayılan C: Bilgisayar Programcılığı ve Mühendisliği Bölümlerinin arasındaki fark nedir?

Slm Dostum . . .

Arkdaslarin yorumlarini okudum bide ben yazayim...

Bende pakistandayim ve ayni secim arefesindeyim.Programcilik mi yoksa Muhendislik mi hangisi diyip duruyorum + zorlugu ingilizce...Etrafimda hem muhendislik okumus hemde programciligi okumus insanlar var.Ve tek kelime ile muhendisligi oneriyorlar.Cunku programciligin kapsadigi herseyi kapsiyor.Yani muhendislige EVRENSEL kume diyebiliriz bilgisayar hakkinda bu durumda programcilik genis kume olarak bi kenarda kaliyor.Eger muhendislige gidersen hayalinde ki ucanlar kacan falan hepsini ogreneceksin yani ogrenecegiz...Ve bunun yaninda chip falan vs... seyler ugrasmak heyecan verici.Dusunsene kendi Computerini tasarliyorsun En az ucan kacanlar kadar ilgi cekici...1 hafta sonra unniversteye kayit olacagim Ve Pc muhendisligine...Sana tavsiyem dostum eger gelcek adina parayi pulu dusunuyorsan nasil daha fazla kazanirim diyorsan Pc muhendisligi derim...

Saygilar...

Kararini karalarsin buralara...
Raxsuma çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla