View Single Post
Eski 02-05-07, 05:54   #10 (permalink)
qurkann
Meraklı

Giriş Tarihi: 29-11-2005
Yer: Ankara,İzmir,İstanbul
Rep Puanı: 25350
qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11qurkann Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 293
Varsayılan C: 9 eylül mü ege mi?

Tıp düşünüyosan Ege ii görünüyor...egeyi yazdığın için pişmanda olabilirsin ama Dokuz Eylülü yazmaktan çok daha iidir en azından Kampüs güzel,Bornova Öğrenci cenneti,Barlarıyla kafeleriyle sosyal alanlarıyla kesinlikle öğrencilik için yerleşkesi çok iyi ancak Ege öğrenci haklarının olmadığı bir üniversite buna emin olabilirsin öğrenciyi soymayı çok sever,Devlet üniversitesi değil özel üniversite sanki..
Ders geçme sistemi Tıpta nasıl bilmiyorum ama bağıl sistem vardı bütsüz 2 ders için senin 2 seneni gasp eden duygusuz kindar akedemisyenleri vardır (örnek ben ve baş belam)şimdi ders sistemi olarak çan eğrisi var. sınıf ortalması senin kaderini çiziyor yüksek notla bile dersten kalabilirsin..
İngilizce hazırlığa kalmanı tavsiye etmem öğrenme açısından 1 yılını heba edersin çünkü sana öğretecek kişilerin ingilizceyi bildiğinden şüphe ediyosun..( hazırlık lisansınınTüm dünyada tanınması için çalışmaları vardı ne halde bilmiyorum).İlk yıl geziym tozıym direk Tıpa tıp olmıym diyosan hazırlığa kal tatil yap İğrenç ziliyle kendini Üniversitede değil lisede hisset

kardeşim Dilerim kazanırsın ve kazandığın taktirde kayıt sırasında verilen çantayı sakın kullanma, "çöm bag" ler seni ele verir karizmanı çizer
başarılar dilerim

Mesajı son düzenleyen qurkann ( 02-05-07 - 05:56 ).
qurkann çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla