View Single Post
Eski 01-05-07, 22:03   #6 (permalink)
Chịrkịη
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 24-08-2006
Yer: 87/2 Tekirdağ Çorlu ! 105nci Topcu Alayı 1'nci Tabur Kh.Ve.Hz Bl 4X4 LAND ROVER AMBULANS Soforu
Rep Puanı: 4417041
Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11Chịrkịη Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 44219
Varsayılan C: Askere Giderken Yanımızda Neler Götürmeliyiz?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen _DeFCoN_ Mesajı Göster
Peki hocam bir kaç soru daha sorayım bende mayısta gidiyorum acemilik ya en azından cep tell alsan yolda belde giderken lazım olur olmazmı.

Birde mayıs celpinin teslim tarihi nedir benim bir akrabamın düğünü var 19 unda mesela ben son teslim tarihi 20 diye duydum böle olursa iyi olmaz dilekce falan versem 1 hafta sonra teslim olcam diye en azında abim dediğim dayı oğlununduğunu görürüm.
vala dostum bizim burda 21 ile 26 arasinda teslim olacan tarih bu
ve bugun şubeye gittim yer için onumuzdeki pazartesi yani mayisin 10 u gibi filan gidecegim yer belli olacak

acemi birliginde telefon yani elektronik cihaz goturme usta birisi ver der alir teskeresi gelmiştir gider o cihaz

anca ustabirliginde bak kullaniyorlarsa sende izine geldiginde al bi tane caktirmadan kullan

sizin orasi ile burasi aynimi bilmiyorum ama bizim ayin 23 ünde teslim 22 de yola cikariz 23 ünde ordayiz

devlet işi bu hatta ordu işi dilekce filanla olmaz benim öz amcam ankara ordu evinde jandarma albay torpil olmaz anlata bildim mi

sana diyecegim mayisin 10 11 de en yakın subeye git yerini ogren giderken sadece traj takımını al giysi filan alma zaten giyemiyeceksin orda

iç çamaşırına kadar çifter çifter veriyorlar herseyini a dan z ye
cihaz goturme sadece traj takımı elbisede alma tak koluna kucuk bi canta yuru abi

diyecegim bu kadar
Chịrkịη çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla