Ahaha
Alın size öğretmenler arasındaki birlik beraberlik. Hem haklarımı elimden alma diye hayıflanacaksın, hem çalışma şartlarım kötü bunlarda iyileştirmeler yapın diye sağda solda konuşup kendi kendine acıyacaksın ve acındıracaksın sonra da eline tüm bunları dile getirebileceğin bir fırsat geçecek ve "
Aman bana ne. Nasılsa birileri çıkar benim yerime eylem yapar, bağırır çağırır." diye düşünüp yan gelip yatacaksın.
Evet! Nasıl olsa hem kendi hakkı hem başkalarının hakkı için sizin yerinize fişlenecek bir kaç tane
ileri çıkar. Afedersiniz ama buna
koyunluktan başka bir şey demez. İşte böyle olduğumuz yerde "
meee"ler dururuz.
Bu arada arkadaşın ilk mesajına bir ekleme yapayım. O da Eğitim-Bir- Sen. Eğitim-Bir-Sen de katılmıştır bu eyleme
Bitiyorum ben bu sendikaya. Kuruluş sebebi öğretmenlerin özlük haklarını korumak ve iyileştirmek olan bu sendikanın eylem diye şiir okuma etkinlikleri, anı yazma yarışmaları, ne bileyim öğretmenin özlük hakkı yerine bilmem hangi ülkedeki savaşı protesto etmesi gibi komikliklerine biri daha eklenmiştir.
Eylem tarihi de 24 Nisan. Yani tatilde eylem. Kimsenin canı yanmasın ve ben gerekli yalakalığı yapayım maksat eylem yaptım olsun.

Anlayan anlamıştır.
Not: Bazı tabirlerim ağır kaçmış olabilir.
Üzerine alınan üzerime gelsin.