|
Banlandı
Giriş Tarihi: 04-12-2005
Yer: li Yersiz konuşmayın;)
Rep Puanı: 3263377

Rep Gücü: 0
|
>>canburakari>>Kişisel Sayfası (Her Gün Güncel)
05 Haziran 2007(Son Güncelleme Bugün)
Garip olaylar,Youtube videoları,Güzel sözler,Araba Resimleri Haftada bir,Fıkralar ve Günün en önemli spor haberleri Her gün GÜNCELLENECEKTİR...(SAYGILARIMLA)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi okullar 19 Haziran'da kapanıyor.Acısıyla tatlısıyla bir öğretim yılınıda geride bırakıyoruz.(Bizim müdür gibi konuştum )Tabiki bizim için pek önemli olmasada bu yıl,Oks ve Öss'ye girecek olan arkadlarımız için çok önemli.Hepsine başarılar diliyorum.Hayırlısı neyse o olsun...
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Evet arkadaslar bildiğiniz gibi FENERBAHCEMİZ şampiyon oldu.Senenin başından bu taa zamana baktığımızda Fenerbahcenin azmini ve hırsını görmemek elde değil.(Pardon gözde değil )Gerçekten çok iyi bir iş çıkardılar.Pek çok haber çıktı.Penaltılarımızı vermediler vb.durumlar.Bunlar ya bilebile yada istemeyerek yapılmıştı.Ama ne olursa olsun takımımızı ve bizleri etkilemişti.Ama yılmadılar ve başardılar Peki bana sorarsanız takımın bu yıl oynadığın oyundan memnunmusun diye.Tek cevabım var !!!HAYIR!!! .Benim gibi hiçbir Fenerbahcelininde oynanan futboldan memnun olduğunu düşünmüyorum.Ama şampiyon olduk iş bitmiştir 
BUNLARDA BENİM HOŞUMA GİDEN GARİP OLAYLAR
Steve Chen ve Chad Hurley isimli iki gencin 2005 yılı Şubat ayında kurduğu YouTube, 1.5 yıllık sürede milyar dolarlık bir şirket oldu. YouTube’un kuruluş hikayesi Google’unkine benziyor. Kredi kartı alışveriş sitesi PayPal’da birlikte çalışan Steve Chen (28) ve Chad Hurley (29), 2005 yılının Ocak ayında garaj ofislerinde, bir ev partisinde çektikleri fotoğrafları ve video dosyalarını arkadaşlarıyla paylaşmak istedi.
Büyüklükleri nedeniyle, videoları e-posta ile göndermekte zorluk çeken ikili, dosyaları paylaşmak için daha iyi bir yöntem bulmak üzere kolları sıvadı. Böylece Mayıs ayında test videosunun yayınlanmasıyla hayata geçen YouTube.com, Aralık’ta yayına başladı.
20 MİLYON ZİYARETÇİ
Sitede günde ortalama 100 milyon kısa video kaydı izleniyor. Ayda 20 milyon kişinin siteyi ziyaret ettiği tahmin ediliyor. Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt, çalışanlarının kısa sürede YouTube’u heyecan verici ve güçlü bir medya platformu haline getirdiğini belirterek “Bu platform, Google’ın bilgi akışını düzenleme ve bu bilgiyi evrensel anlamda erişime sunma misyonuyla uyuşuyor” dedi. Schmidt, iki şirketi yapıları itibarıyla “doğal ortaklar” diye niteledi.
Google’un parçası olmasına rağmen YouTube bağımsız bir marka olarak varlığını sürdürecek. Anlaşmayla, şirketin 67 çalışanı da görevlerine devam edecek. Bu kişiler arasında şirketin kurucuları Steve Chen ve Chad Hurley da bulunuyor.
Hurley, YouTube sitesinin “insanların medyadan yararlanma biçiminin değişmesinde ve yeni bir klip kültürü yaratılması sürecinde önemli bir rol oynadığını” söyledi.
Chad Hurley, “Güçlerimizin birleştirerek Google’ın teknoloji liderliği ve küresel erişim olanaklarından yararlanıp, kullanıcılarımıza daha kapsamlı hizmet sunabileceğiz” dedi.
Google’la YouTube arasındaki anlaşma, iki şirketin de farklı dağıtım anlaşmaları yapmalarını izliyor. Universal Music Group, YouTube ile sanatçılarının haklarının korunmasına ilişkin bir anlaşma imzaladı. Youtube ayrıca CBS’le de anlaşmaya vardığını söylüyor. Bu anlaşma uyarınca CBS YouTube’a kısa haber, spor ve eğlence görüntüleri sağlayacak. Google da Sony BMG ve Warner Music’le anlaşma imzaladı. Bu şirketler, Google’a müzik klipleri verecek.
Google önümüzdeki aydan itibaren ABD’deki kullanıcılarının ücretsiz olarak sitesinden müzik klipleri, sanatçı röportajları ve diğer görüntüleri izleyebileceğini açıkladı. Şirket yetkilileri, ücretsiz görüntülere ek olarak kullanıcıların 1.99 dolara müzik klipleri indirebileceğini belirtti.
ALINTIDIR...
Bunlarda videolarım (Haftalık güncel BU haftaki 14.05.2007)
[center]FİFA07'de attığım Güzel Gollerim
Psycho Burhan
Koca Kafalar   Hayatımda izlediğim en komik videolardan biri.Mutlaka izleyin
FIKRALAR
TEMEL UÇAKTA
Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta her şey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş:
- "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu, ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes. 15 dakika sonra bir anons daha:
- "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2 motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir:
-"Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde:
- "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz"
GÜZEL SÖZLER
INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
ASK BIR ELMA SEKERIDIR. YERSIN YERSIN ELINDE KAZIGI KALIR.
BASINI GOGSUME YASLADIGIN ZAMAN TEK DUSMANIM AKIP GIDEN ZAMANDIR.
DUN YINE YAPAYALNIZ, DOLASTIM YOLLARDA...YAGMURLARIN ISLATTIGI, BOMBOS SOKAKLARDA.GOZLERIMDE YAS, KALBIMDE SIZI, UNUTMADIM SENI, UNUTAMADIM, UNUTAMADIM, NE OLUR ANLA BENI...
HAYATINDAKI UZUNTULER KUMSALDAKI AYAK IZLERI KADAR GECICI MUTLULUKLARSA MERMERE KAZINAN YAZILAR KADAR KALICI OLSUN...
SENIN ICIN UZAKTAN SEVMEYI,BAKMADAN GORMEYI,DOKUNMADAN,HISSETMEYI,DUYMADAN DINLEMEYI,GOZ YASLARIMLA GULMEYI VE KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA SENSIZLIGE ASLA...
BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...
UNUTMA! NASIL SENSIZLIGI BEN YARATMADIMSA TADACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK...
BU HAFTA PORSHE GALERİSİ YAYINLACAKTIR
.....GÜNCELLENDİ,Tekrar güncellendi,Tekrar güncellendi.....
Mesajı son düzenleyen canburakari ( 05-06-07 - 19:29 ).
Neden: Güncelleme
|