View Single Post
Eski 23-04-07, 03:02   #3 (permalink)
lady19
Yabancı

Giriş Tarihi: 10-04-2007
Rep Puanı: 4039
lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11lady19 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: dost dediginiz böylemi olur?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen STAYYYY Mesajı Göster
yoo o kadar da sıkılmadımda bi de ilk yorum yazan be ve tamamen aynı olmasa da bizde böyle bişey yaşadık.ve insana harbi çoook koyuyo.ve benim rüyalarıma falan yani kabus artık diyim geliyodu.evet satılmıştım.ve bi oğlan uğruna .bende anlatacak olsam seninkin den de uzun olur istersen msn de konuşabiliriz .şayet dertleşmek istiyosan.yyooo ben içimi döktüm diyosan ssen bilirsin yalnız bazı şeyleri insan kendi myaşarken göremiyo.mesela sana ddemişler halan heralde demiş sonu böyle olur demek ki bişeyle r sezmiş.ama işte ilişkiyi asıl yaşayan farkedemiyo.yani kendimden biliyorum.bende öyleyidim hala öyleyim.ve senin demen gibi bizde de öyle aileye terstir bu tür şeyler dedim ya anlatsam eeepeey uzun olur.valla dinlemek isterim seni.hadi iy forumlar

cok iyi olur ama nasil haberlescez bana msnini felan ver ben sana ö.m atamiyorum
lady19 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla