04-04-07, 19:42
|
#9 (permalink)
|
|
Forum Demirbaşı
Giriş Tarihi: 17-02-2005
Yer: Diyar'ı Mevlana Mekan:irc.frmtr.com Ortam:Süper İsim:Mustafa Burç:Terazi
Rep Puanı: 9058272

Rep Gücü: 90689
|
Uğur Yılmaz Şiirleri
grylmz/Uğur Yılmaz

Adınız Soyadınız:Uğur Yılmaz
Doğum Tarihiniz:07.01.1982
Doğum Yeriniz:Almanya
İkamet Ettiği Yer:İzmir
Şiir yazmaya ne zaman başladınız: aslında tam olarak hatırlamıyorum, okulla birlikte diyebiliriz, yazmayı öğrenince sürekli bir şeyler karaladığım...
En güzel 5 şiiriniz: zor soru, Bir gün daha geçti ömrümden, Düşeri mi küçülür insanları büyüdükçe, sessizce, belki de, yaşam denen kitap... olabilir, ama aslında hepsini çok seviyorum
En sevdiğiniz 5 şiir: sana bakmak-yılmaz erdoğan, herşey sende gizli-can yücel, kaldırımlar-necip fazıl,
Forumda belli bir çıtayı aşmış olarak gördüğünüz şair arkadaşlarınız: rivardo, high hopes
Kendinizi şiir yazabilme konusunda ne seviyede görüyorsunuz: emekleme aşamasında, daha yürümeyi ve inşallah koşmayıda öğreneceğim...
Şu şiiri keşke ben yazsaydım dediğiniz şiir: sana bakmak-yılmaz erdoğan
ForumTr'de ki amatör şiir kalitesi nedir:orta seviye, ama arada çok başarılılar çıkıyor
Bir şiirde olması gereken en büyük özellik sizce nedir:aslında bir çok şeyin bütünü, ama olmazsa olmazım kesinlikle vurucu bir son
En sevdiğiniz şairler/yazarlar: Yılmaz Erdoğan, Can Yücel, Necip Fazıl Kısakürek, Ümit Yaşar Oğuzcan
Ortak bir şiirde buluşalım deseler bu şiirin teması sizce ne olmalı: şair olmalı, yani "insanoğlu"
Size göre şiir sevmeyen insan duygusal olabilirmi/olamazmı: duygusal olabilir, ama hisleri kuvvetli değildir
Size göre Şiir nedir: şiir, yazıdır; yazının en güzel hali, güzelliğin en saf tanımlamasıdır...şiir, kelimedir, kelimeyse insanoğlunun sahip olduğu en büyük güçtür...
o halde şiir, en saf güçtür... kullanmasını bilene...
Üzerinde en çok zaman harcadığınız şiiriniz:hemen hemen hepsine çok zaman harcarım, kimisiyse 5 dakikada ortaya çıkar, ama en uzun süreyi sanırsam Düşleri mi küçülür insanların büyüdükçe'ye harcadım
Türkiye'de şuan yaşayan en büyük şair kim: yılmaz erdoğan
Sevdiğiniz yabancı şairler: goethe, nietzsche
Şiirleri

|
|
|