C: bugün okulu bırakmaya karar verdim
aynı sorunu bende yaşamıştım.kısaca anlatayım tıp okumak idealimdi başka hiçbirşey istemiyordum öss ye girdim iyi bir puan aldım ve tercic yaptm tam 18 tane bunlardan yaklaşım 14 tanesi tıptı son tercihim boş kalmış ben sırf boş kalmasın diye tıp dışında başka birbölüm yazdım gelmeyeceğinden emindim çünkü puanımın 5 puan altına kadar tıp yazmıştım.sonunda sınav sonuçları açıklandı ve gelmiyeceğinden emin olduğum öylesine yazdığım EA bölümü gelmişti tabi üzüldüm ama ne yaparsın mecburen okuyacaktın 1 sene okudum ama olmadı bıraktım tekrar öss ye girdim fakat önceki aldığımdan düşük puan aldım ve mühendisliğe girdim istemesemde.
ha şimdi sorarsa mutlumusun tabiki değilim.eskiden hayallerim vardı ve bu nu gerçekleştirmek için tek yol tıptı ama şimdi hayallerim öldü.ama okuduğum bölümde geleceğe hitap ettği için bişr nebzede olsa içimde umut var..
arkadaşım sana gelince bence şu anki bölümüne devam et iyi bölüm okuduğun.sana istediğin bölümde oku idealist ol demeyecem çünkü ben öyledim ve inanki kaybettim.yeniden össye girecen olacak olmayacakmı belli değil olsa bile yaşca senden ufak insanlarla okuyacan buda zor bri iş..aynı kaderi paylaşıyoz umarım yardımcı olabilmişimdir.hayatta başarılar (ben çok pişmanım ilk üniversitemi bıraktığıma şimdi mezundum belki şu anda okuduğum bölümden çok daha kötü bir bölümdü ama hayata atılmıştım şimdi)
Mesajı son düzenleyen manyak111 ( 11-03-07 - 17:08 ).
|