View Single Post
Eski 07-03-07, 22:15   #5 (permalink)
biyoçocuk
Üye

Giriş Tarihi: 14-11-2005
Rep Puanı: 3204
biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 69

Varsayılan C: Vergilerinizi Geri Alma

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen gonzales1912 Mesajı Göster
Arkadaslar merhabalar. Ben sadece vergilerinizi alırken IRS e direk basvurmanızı öneriyorum elin serefsiz Taxback cilerine para yedirmeyelim. Adamlar göya %10 kesiyorlar ama kesintileri %50 yi buluyor. Ben bu adamlardan cektiğim kadar kimseden cekmedim. O kadar cok yere sikayet ettim ki bir sonuc cıkmıyor. Cünkü adamlar Türkiye deki ajanslardan tutun da ABD deki ajanslara - onların isimlerini vermeme gerek yok, herkes anlamıstır- komisyon veriyor. Tabi bu komisyonlar sizin benim yatırdığım taxler ile karsılanıyor. Onun icin direk www.irs.gov adresine girin. 1040NR-EZ formunu doldurun ve gerekli dökümanların fotokopileriyle IRS adresine yollayın cekinizi %100 alın. Paranızı sokağa atmayın. Formu doldurma konusunda yardıma ihtiyacı olan oluyorsa bana PM atsın yardımcı olmaya calısayım.

Kolay gelsin....
Merhaba

Bu işi daha önce kendin hallettiysen biraz daha ayrıntılı açıklama yapabilirmisin?
mesela oradaki diğer belgeler ne işe yarıyor?senin bahsettiğin belgeyi doldurmak yeterlimi?

1. Form 1040
2. Form 1040-EZ
3. Form W-4
4. 1040 Tax Tables
5. Sched. A/B Instr.

Mesajı son düzenleyen biyoçocuk ( 07-03-07 - 22:25 ).
biyoçocuk çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla