View Single Post
Eski 05-03-07, 06:01   #44 (permalink)
sucho
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-10-2006
Rep Puanı: 215018
sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11sucho Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Varsayılan C: Cin Hakkinda Merak Ettikleriniz

kardes oncelikle konun hayirli ugurlu olsun bilgilerden umrim hherkes yararlanir.simdi benim merak ettigim bi kac nokta var ben tr tekstil uzerine egitim aldim uretim konusunda ciddi bilgim var diyebilirim (ukaliliktan cok 3 sene lise 4 sene uni. arti ailede tekstilci olunca ister istemez bole konusuyorum) ben de cine ilk once ziyaret sonra ticaret icin gelmeyi planliyorum.suan abd im cine yapacagim turist vizesi basvuru kosullari hakkinda bilgin var mi acaba?
bildigim turk bir kac tekstil firmasi uretimini orda devam ettiriyor dokuma alaninda ve ofis sistemiyle disbiriorlukte var bi kac farkli firmada...
cin ce og renimine gelirsek bi kac yakin japon ve koreli arkadasim var japoncaya biraz merak sardigimda konusmanin kolay fakt yazma ve okumanin cok zor oldugunu solemislerdi ki oyle 3 farkli alfabe kullaniyor japonlar....
cince hakkinda gerci biras bilgi vermissin az cok kestirebiliyorum zorlugunu ama sunu cok merak ediyorum ingilizceyle cinde cince ogrenene kadar hayat nasil gecer?gunluk yasamda bulunacagim ortamlar (kafeler'restarauntlar vs marketler vs) burda calisan ve bulunan insanlarla iletisim kurma guclugu ne olur?
diger sorumda yemek konusunda sahsen ben biras hassasim heseyi yiyemiyorum cin de de ne bilim farkli milletlere uygun market vs bulunuyor mu ?restar. olarak zannedersem kebabcilar falan var turk kebapcilari/
emegin icin simdiden tesekkur ederim kolay gelsin...
sucho çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla