Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen esquiree
o dedigin ulkeleri bende gezdim ayrica malezya da var. koreliler japonlarin kopyasi degildir. hem kulturel hem fiziki acidan. hatta soylede soyleyeyim japon kizlarin cogu yururken ayaklarini ice dogru basarlar. tarihi biliyorum kimin kimden nefret ettigi ayri mesele. koreliler milliyetcidir ama hepsi degil. tarihten gelen bir nefret olsa basta koreliler japonlardan nefret ederdi. asyayi en az senin kadar biliyorum. ve kesinlikle cinli kizlari tavsiye etmiyorum. sen soylemissin bilip bilmeden konusma huyu peki sen benim nekadar bilip bilmedigimi nasil anliyorsun?
|
ilk msj ini okursan anlarsin nerden anladigimi ...sen diyorsunku levis mali kotu cunku cinde uretiliyor dolce & gabbna iyi cunku turkiyede uretiliyor yani cinde uretilen her mal sahte oluyor arkadasim burda..herseyin sahtesi oldugu gibi herseyin kalitesi uretilir..eger sen markete gidip kotu peyniri aliyorsan diyemessin bu marketin peyniri kotudur sana secenek weriri bu bir lira bi iki lira sen kaliteli bisey istiyorsan iki liraya alcan ayni turkiye ile cinin oldugu gibi wolswagen burda arabayi yapiyor die wolsvagenin kalitesimi dusuyor..?bide ben koreli kizlayim die cinli kizlari kotuluyorsun buda saygisizliktir....iki uc tane kotu yada sayisi z cinli gordun die bir milleti bole asaltamazsin...umarim anlamissin ne demek istedigimi...