View Single Post
Eski 04-03-07, 07:19   #36 (permalink)
italian_style
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 11-02-2007
Yer: china
Rep Puanı: 77731
italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 798

Send a message via AIM to italian_style Send a message via MSN to italian_style Send a message via Yahoo to italian_style Send a message via Skype™ to italian_style
Varsayılan C: Cin Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Bosna_ist Mesajı Göster
SeLam kardes. Yeni resimlerde hayirli olsun. Ama biraz daha fazla koysan daha iyi olur.

Neydi Seni Cin e ceken cok merak ediyorum. dedigine gore o kadar gusel para yok. universitililer bile 300 400 dolar para aliyo diyosun,

Bide sey sorcam : bu cinlilerle Japonlari nasil ayirt ediyosun ?
1.si ben cinlilerin ofisinde calsimiyorum ..2.si maas az maliyette az yani hersey cok ucuz burda..bana dusen bu ucuz mali alip turkiyeye gondermek mesala ben su anda turkiyeye mp4 satiyorum 20 dolardan...peki turkiyide ne kadar bu mal 40.50 dolar vs....mp4 basina 5 dolar kar kattim turkiyeye sattigimi dusun 10 bin mp4 te 50 bin dolar kazaniyorum sanirsan bu parayi turkiyede bi ogretmen 2.3yilda kazaniyor ...yada benim turkiyede ofisim oldugunu dusun yani burda aliyorum turkiyedede kendim piyasaya weriyorum buda butun kari senin kazanmani saglar yani ben 5 dolar yaptiysam mp4 basi su anda 15 dolar yapiyorum ....simdi anlamissindir beni cine ceken seyi...
eger bi cin bi japon bi koreli yan yana koyarsan cikartabilirim ama tiplerine giyinislerine hareketlerine bakmam gerekir nasil cikartigima gelin walla bende bilmiyorum icgudu gibi bisey ama bana sorar hepsi ayni cin,kore,japon,vietnam,thai,vs...
italian_style çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla