View Single Post
Eski 02-03-07, 13:54   #29 (permalink)
italian_style
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 11-02-2007
Yer: china
Rep Puanı: 77731
italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 793
Varsayılan C: Cin Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen esquiree Mesajı Göster
arkadasimizin kiz arkadaslarinida goruyoruz. evet bu tarafta koreli kizlari ayarlamak kolaydir. cinliler en cirkin kizlardir. japonlar en guzel asyalidir. ilgilenenler icin tabi
allah senin yardimcin olsun ne diyim ...bu seninki cok kotu bi huy bilip bilmeden konusma huyu.....ben koreyede gitim japonyayada,,thailandada ve su anda cindeyim koreler dunyani en milleyitci insani diyebilirim kendilerini cok begenirler ben koreli kizlayim diye cinliler kotu mu oldu japonlar iyi moder insanlardir ...koreler japonyanin kopyasidir kendilerini bisey zannederler...cinliler japonlardan nefret eder(2.dunya savasindan dolya)onu icin korelilere yakindirlar ...arkadasim lutfen biraz tarih oku olurmu .
italian_style Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla