View Single Post
Eski 02-03-07, 13:50   #28 (permalink)
italian_style
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 11-02-2007
Yer: china
Rep Puanı: 77731
italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11italian_style Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 793
Varsayılan C: Cin Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen esquiree Mesajı Göster
selam

bu builgilerin ne kadar dogru oldugu sakincali
cin mallari herzaman icin kalitesizdir. turkiye icin gecerli degil. ben avustralyadayim. burdada oyle baska yerdede. cinliler asyadaki en kaba insanlarin basinda gelir. herseyi bedava beklerler. restauranta gelirler sadece su icerler. evet bircok marka asyada cinde uretilir cunki maliyeti ucuzlar. ama bazi markalar asla cini tercih etmez uretim icin mesala burada dolce gabana zegna gibi marka alirsaniz turk mali oldugunu gorursunuz. ama levis alirsaniz cin malidir. ama bu levisi fazla giyemiyorsunuz maalesef.
mrb arkadasim burda biz 1.5 milyar insandan bahsediyoruz...1000 kisiden bi kaba ciksa bir milyon eder cin mallarin kalitesiz oldugunu soyluyorsun ama cinlier eger museri istersen malin en iyi kalitesinide yaparlar ....ama sne dersen benm bu kadar param war ona gore sen bana mal yap onlar kacirir sagdan soldan eger levis sen uzun guyemiyorsan o levis sirketin sucudur cinlilerin degil eger sen malin ucuzundan istiyorsan bu senin sorunundur onemli olan malin ucuzunuda bulabilmek...cinlerin asianin en kaba insanlari arasinda gelir demissin sen ilk once bi asyayi gez sonra bak bakiyim cinliler kaba mi degilmi ...orda sen gordugun bir kac cinliye gore yorum yazma sana hatirlatiyim turkler almanyada devlet binasinin karsinda mangal yakiyorlar almanlar bize kaba dedimi alman kotu oluyor onun icin arkadasim bir yeri tanimadan,okumadan yorum yapma lutfen .
italian_style Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla