25-02-07, 21:01
|
#3 (permalink)
|
|
Forum Demirbaşı
Giriş Tarihi: 17-02-2005
Yer: Diyar'ı Mevlana Mekan:irc.frmtr.com Ortam:Süper İsim:Mustafa Burç:Terazi
Rep Puanı: 9058272

Rep Gücü: 90689
|
Recep Cem Şiirleri
mavideniz / Recep CEM
Adınız Soyadınız:Recep CEM
Doğum Tarihiniz:09.04.1985
Doğum Yeriniz:Giresun
İkamet Ettiği Yer:İstanbul
Şiir yazmaya ne zaman başladınız: 18 yaşında. Lise yıllarında...
En güzel 5 şiiriniz:Ben Çocuk Katiliyim, Denizin İsyanı, Seviyorum, Hala İlk Günkü Gibi, Yalnızlık
En sevdiğiniz 5 şiir:Ayrılığın Hediyesi - Yusuf Hayaloğlu, Atom - Özdemir Asaf, Ankara - Yılmaz Erdoğan, Bu Gece - Bedirhan Gökçe, Biz Barışmayız Artık - Uğur Arslan
Forumda belli bir çıtayı aşmış olarak gördüğünüz şair arkadaşlarınız:Rivardo, bülent54, berfinnn, grylmz, High Hopes, muscet, Moonlighttt
Kendinizi şiir yazabilme konusunda ne seviyede görüyorsunuz:Bazan çok kötü bazanda çok iyi şiirler yazabiliyorum ama bu dengeyi sağlamak için alacağım yol çok fazla...
Şu şiiri keşke ben yazsaydım dediğiniz şiir: Üçüncü Şahsın Şiiri
ForumTr'de ki amatör şiir kalitesi nedir: Kendi ispat etmiş çok iyi şiir yazan arkadaşlarımız var. Arada iyi olmayanlarda çıkabiliyor.
Bir şiirde olması gereken en büyük özellik sizce nedir:Sadece yazan için değil okuyan içinde anlam yüklü olması gerekir.
En sevdiğiniz şairler/yazarlar:Özdemir Asaf, Nazım Hıkmet, Orhan Veli, İbrahim Sadri
Ortak bir şiirde buluşalım deseler bu şiirin teması sizce ne olmalı:Vatan
Size göre şiir sevmeyen insan duygusal olabilirmi/olamazmı:Olabilir. Duygusallaık sadece şiirle olmaz.
Size göre Şiir nedir:Şiir, boğazımda düğümlenen, kalbimden çıkamayan düşüncelerdir.
Üzerinde en çok zaman harcadığınız şiiriniz:Seviyorum
Türkiye'de şuan yaşayan en büyük şair kim: Sunay Akın
Sevdiğiniz yabancı şairler: Ömer Hayyam
Şiirleri
Mesajı son düzenleyen Rivardo ( 19-08-07 - 23:19 ).
|
|
|