View Single Post
Eski 10-02-07, 04:34   #65 (permalink)
Bosna_ist
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 05-01-2007
Yer: Dunya nin Hududu oLmas
Rep Puanı: 10857246
Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11Bosna_ist Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 108612

Varsayılan C: Rusya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen greenvale Mesajı Göster
kardesim benim kusura bakma buraya yaklasik 2 hafta kimse bisi yazmayinca bende pek ilgilenemedim... cevaplarini yolluyorum simdi...

birincisi pilav tavuk senin dedigin gibi yedigin yere bagli..esimde ayni kanaatte...sana bi ornek vereyim...benim peder ozel okul muduru idi...daha sonra okul sahibi bir pastahane acti..ismi lazim degil...luks bi pastahane...bi iki arkadasi oraya gondermistim, adamlar 2 pogca ve 1 fincan cay icin 12 milyon(ozamanlar milyon vardi..) odemisler beni oldureceklerdi ...ve sene 2002 dusun nekadar buyuk para iki pogaca icin...ben kendi acimdan mc donalds da 2 adet tavuk burger 2 adet buyuk patates iki adet cola ya toplam 10 dolar verdigimi bilirim...ve moskova idi bu...yani hersey yedigin yere bagli...

2. sorunda evet mafya muhabbeti ve hirsizlik muhabbeti dogru...mesela mc donaldsda bisi yiyecegiz canta yada ne biliyim sapka palto birakip kasaya menu secmeye gidemiyoruz,...her an biri bisi calabilir...benim esimin pasaport ve kimligi kayboldu 1 dk icinde trenden cikti ah poset unuttum deyip geri dondu sonra geldiginde posetin calindigini soyledi..tabi poseti pasaport icin degil icinde bisi vardir diye calmislardir...yani guvenlik bukadar zayif...ve insanlar hirsizlik yapiyor...bu dogru...

deri mafyasi muhabbeti de dogrudur...ben pek mafya isleri gibi kirli islere yakin degilim ama esimden ogrendigim kadariyla rusyanin en buyuk isletmesi olan LADA(bildiginiz lada araba fabrikasi) hukumete bagli olmasina ragmen gelirinin %20 sini mafyaya yediriyormus...yani dusun 100 araba uretiyorsun 20 si mafyaya gidiyor...mafya muhabbeti de doru yani...ama tabi sen bu mafyalardan birine baglandinmi digerleri sana bulasmiyor...zaten ortami paylasmislar...Kurtlar vadisi gibi a.k.

birde ricam olsa kardeslerim yanlis anlamayin lutfen ama konuyla alakasiz muhabbetleri ozel mesajdan yapmaya denesek...konulari daha faydali kullanmis oluruz...umarim alinmadiniz...tesekkur ederim ilginiz icin...hoscakalin

Dogru kusra bakma..oyle kendimizi kaptirmisizda HE bu arada bilgiler icin Spasiba Bolso Paca..
Bosna_ist çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla