Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen greenvale
bu kusme mevzulari genelde kulturel sok ve de kiz nedeniyle oluyor...yakin arkadasin amerikada seninle zaman gecirecegini sanip senle oraya gittikten sonra kendi beceriksizligi yada tipsizligi nedeniyle kiz arkadas edinemeyince senin kizlarla gecirdigin zmani kiskanmaya baslar...buda ileride sana "bi kiz icin beni sattin" deme sansini dogurur..(lam basima geldigini cok mu belli ettim ne  )
sunu untmayin....herkes her istedigini imkanlari cercevesinde yapmaya calisir...kimse kimsenin annesi babasi yada esi olmadigi surece kisitlamaya kalkismasin..sonra araniz bozulur...benim birlikte gittigim 4 arkadasin biri ile gitmeden 3 ay once diger ikisi ile orada tanistim...ve oraya gittikten iki gun sonrada su anda esim olan bayan ile tanistim.3 hafta sonra digerleri ile yolumu ayirinca adimi bir kiz icin sattiya cikardilar...oysa ben sevmistim.ve onlarla gecirdigim zamanin yaklasik 20 katini esimle gecirmis bulunuoyrum ( su an itibari ile ) yani ne oldu?beni sattin muhabbeti yaptilar cikip gittiler hayatimdan... yollari acik olsun.. ama onlari bir kiz icin degil,evlendigim esim icin yalniz biraktim....ve hic biri zerre kadar yaptigim yardimlari haketmemis nankorlerdir...(amma acikli konustum yahu)
sonucta demek istedigim arkadaslarinizi yargilamayin...unutmayinki onlar da amerikaya hayatlarinda belkide bir defa gidiyorlar...belkide hayatlarinin yazini yasamak istiyorlar...kimseden size baglanmasini yada size NANNY lik yapmasini beklemeyin...herkes kendi bacagindan asilacagini untmasin...
|
Allah mesut etsin bacanak

)