View Single Post
Eski 24-01-07, 12:29   #8 (permalink)
-Oz-
Akdeniz Ünv. | Çevre Müh.

Giriş Tarihi: 13-05-2006
Yer: Antalya / Konyaaltı
Rep Puanı: 36456170
-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11-Oz- Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 364755

Varsayılan C: Paylaşımlarınızı Sunabilmeniz İçin En az 30 Konunuzun Olması Gerekir...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen hakandemirsoy Mesajı Göster
bilgi için saol ozan..
yalnız yanlış paylaşım örneğine de doğru paylaşım örneğine de kendi konunu koymuşsun
EFSANE_DOST'un ForumTR Toolbar Konusu İle Değiştirdim... İndexlemeyi Anlattım Sadece...Doğru Yada Yanlış Olan O...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen NeptunNET Mesajı Göster
Hay aksi
Ben paylaşımlarımı sunarken herhangi bir sınır yoktu, Paylaşımlarım 20 konuyu geçmediği için Paylaşımlarım kilitlendi. Bütün gece çalışıp eski paylaşımlarımı toparladım yetmeyen yerde yeni paylaşımlarla 20'yi geçtim ve özel mesajla durumu bildirdim. Ama bir baktım ki paylaşımlarımız için sınır 30'a çıkmış. Şimdi ben mağdur muyum değil miyim? Kilidim açılacak mı yoksa 30'u bekleyecek miyim?
Bu Kural Sizin İçin Geçerli Değil... Siz Bu Kural Konulmadan Konunuzu Açmıştınız... Konunuzun Kilidini Kaldırdım...Paylaşımlarınızı Düzenliyebilirsiniz...
-Oz- çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla