View Single Post
Eski 23-01-07, 21:18   #44 (permalink)
elveda543
Banlandı

Giriş Tarihi: 17-12-2006
Yer: marmaris
Rep Puanı: 200239
elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11elveda543 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Send a message via ICQ to elveda543
Varsayılan C: Rusya Hakkinda Merak Ettikleriniz

sen yazılanları okumuyorsun, yada okuyupta anlamak istemiyorsun [tespitimdir türkiyeye gelen rusların %99 u bir (yada birden fazla) türk erkeğiyle dungusal yada cinsel temesa girmeden ülkelerine dönmüyorlar)]
bak orda ne diyorum. "türkiyeye gelen".

bir kaç örnek. open finans şirketi belki duymuşsundur. o şirketin genel kordinörü.
moscow state medical stomatological universitesinin ortopedik stomotoloji (ortopedik dental) bölüm başkanı
cbor bank operation manager.
crucus turizm outgoing manager (rostow)

(benim kolleksiyondan bir kaç parça) dikkat ettiysen uçuk üniversite öğrencileri değil. iş hayatında başarıyı elde etmiş akıllı insanlar.
sovyetler birliğinin kominizm çağlarının verdiği ezikliği üstlerinden atmaya çalışırken bazı kavramların hislerin duyguların var olduğunu unutan ve bu duygularıda başkalarının sahip olmadıklarını düşünen insanlar. (açık açık söylemeden anlamak istemiyorsanız galiba o yüzden açık açık söylüyorum. GENELLEME YOKTUR)

kişilerin yetiştiriliş tarzlarıyla ilgili bir şey bu. kınamıyorum. anlatmak istediğim insanlar bir görürken o bire iki demesinler. zaten ben onları anladığımı (yada anlayamadığımı) düşündüğümden dolayı kestim bütün ilişkileri. tek derdim var işim için rusça öğrenmek.

umarım anlatabilmişimdir.

kan olayına gelirsek. tadını sevmiyorum.

Mesajı son düzenleyen elveda543 ( 23-01-07 - 21:21 ).
elveda543 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla