View Single Post
Eski 23-01-07, 16:16   #59 (permalink)
dejavu_
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 06-08-2005
Yer: Stuttgart
Rep Puanı: 9691
dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11dejavu_ Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 135

Varsayılan C: Almanya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen HELL-HOLE Mesajı Göster
Hosgeldin dejavu. Ben her zaman söylerim herkes avrupayi gözünde cok büyütüyor buraya gelip gördügü zamanda hayal kirikligina ugruyor. Aslinda bu da bizim yaptigimiz bir halt. Avrupada yasayan Türkler TR ye gittikleri zaman olmayan seyleri olmus gibi herseyi ballandira ballandira anlatiyor. Hesapta ordakilere bir üstünlük taslamasi yapacak. Bizim insanimiz zaten saf haliylede o anlatilanlara inaniyor. Her zaman anlatirlar; Yabanci hatunlar Türk erkeklerine bayiliyormus. YALAN ! Hemde kuyruklu yalan ! Heee bayilanlar var ama 100kg üstü olan hatunlar.
Gurbet acisi senide vurdu anlasilan. Sende alisirsin yakinda. Sana egitiminde basarilar diliyorum

abi sağolasın kızların Türk erkeklerine bayılmadığını (kımsenın yuzune bakmadığı olanlar hariç onlar herkese bayılıyo) burda anladık geç oldu ama zararı yok...
Konuya girmişken sana bir problemim hakkında danışmak isterim ; Dediğim gibi vize uzatmaya gittim benim garantörüm Türkiyeden babamdı ve onu uzatırken kabul etmedi hadi iyi dedik bağırımıza taş bastık burda oturan amcamı yapalım garantör dedik olur ama aynı zamanda bankada bloke edilmiş bir hesapta 1500€ para olcak dedi.(Amcamın gelirine giderine hiç bakmadan dedi bunu)Bu nedir abi apıştık kaldık şimdi TR den parayı beklıyoz varmı böyle bişey ya bi kere daha nalet ettim abi burda bi sorunların var bir de Allah (c.c.) var dedi buraya yıllarını vermiş bir abi lafın doğrulunu yaşayarak bi kere daha görmüş oldum cekmediğim kalmadı ama para gelsin vizeyi bi uzatıyım okuyup bu işi baçarıp bende onların anasını ağlatacam inşallah ne diyim...Bişey yapamıyosun ki abi sen daha iyi bilirsin sövsen para dövsen çok para+ülkeden sınır dışı düştük bi gıcık karıya ugraştırıyo bizi Allahından bulsun ya...Bir bilgin varsa beni aydınlatırsan sevinirim...
dejavu_ çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla