Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen elveda543
biladerler ne genelleme ne de isim veriyorum gordugunuz gibi. sadece gülünmesi için birşeyler yazıyoruz. kimsenin zoruna gitmesin yani. kimsenin anasına avradına sövdüğümüz yok, ayrıca kimsede inkar edemez ki, bu tarz kızların çoğunluğu oluşturmadığını. sadece 15 gün kaldım moscowada ama, göremedim bir içtenlik, eğlence, içki, dans, sex, bunlar arasında gidip geliyor hayat tarzları. kusurabakmayın ama, tanıdığım rusların hepsi benim için sadece rus. жена жаль друга, Если я нарушил(сломал) Вас
basitligim tartışılır hani. bakış açım şu an için şudur ki. "life is life"
uzulme kırılmadım. kırılmamda yani.
|
Ok dostum oncelikle ben ilk mesajlarina dayanarak yazdim bu genelleme olayini...orada eger maymuna benzemiyorsan rahatlikla rus atarsin yataga gibi bir tabi vardi kesin oplarak bu olmasada....ben buna katilmiyorum...eger maymuna benzemiyorsan turkiyedede rahatlikla kiz atarsin yataga...o tur kizlar turkiyedede var....ve ben turkiyede yedigim kazigi hic bir yerde yemedim kiz arkadas baabinda....ve esim gercekten gordugum en sadik insan...ve bence bizim milletimiz kendine benzeyenini bulmakta usta biraz...yani sen life is life diyorsun senin tercihindir ve senin bulacagin ve bulmak istedigin kizda life is life diyen kizlar gibi...vede o nedenle senin tazrindaolan diger turk antalya gencleri de ayni kafadan....kimsyi yadirgamiyorum onlarin tercihi...ama eger onlari tercihi bu ise sadce kendi bulduklari kisileri bu kefeye koymalilar demek istedim....yani herkesi degil...yani sen antalyada 100 rus gorduysen ve 100 ude muhtemelen kiz ise bu rusyada hic erkek yok anlamina gelmiyor degilmi senin icin?demekki gerektiginde mantigimizi calistirabiliyoruz...ozaman senin gordugun 100 kizin 100 u de easy girl ise bu konudada mantigi calistirip bu tum ruslarin kolay oldugu anlamina gelmedigini dusunebiliriz...(sen dedigime bakma sana hitap degil bu genel bi aciklama elveda nikli kardes...)cok duygusal yaklasmis olabilirim belki ama bu tur turk on yargisi yuzunden cok sevdigim turkiyemde yasayamayacagim...ve bir vatan sever olarak bu beni derinden yaraliyor acikcasi

......
neyse konuya daha fazla bu sekilde cevap yazmak istemedigim icin kendi acimdan noktayi koyuyorum bu konuya.
ayrica rusca yazdigin ozurden dolayi da esim ve kendi adima tesekkur ederim...onada okuttum....simdi diger sorulara donelim...........