View Single Post
Eski 15-01-07, 21:51   #4 (permalink)
greenvale
Meraklı

Giriş Tarihi: 28-05-2005
Yer: Rusya
Rep Puanı: 30173
greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11greenvale Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 347
Varsayılan C: wat yada u-pair için ücretlendirmeler nasıl?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen reci88 Mesajı Göster
ben bu yaz wat yada au-pair programın katılmayı dşünüyorum fakat önemli bi konu hakkında forumda bilgi bulamadım...ücretlndirme...otalama maliyeti nedir bunun bana....bu arada alaskaya gitmeyi düşünmüyorum çünkü maksadım maddiyattan önce iyi derecede ingilizce öğrenme derdindeyim çünkü
maliyet ajanstan ajansa yaklasik 100-300 dolar arasi degisen bir durum...benim tum masraflarim 2500 dolar tutmustu harclik dahil...daha dogrusu 2500 dolar buldum...ve tum masraflar yalnis hatirlamiyorsam 2150 dolar felan tutmustu 350 dolar harclik ile gittim...yetti...cunku zaten haftalik maas sistemi vardi...dil dusunmek istemen cok guzel...cunku zaten para icin gideceksen gidecegin isler belli...ya balik temizlersin yada kendin basina calisacagin dondurma pedicab gibi islere gidersin ama bu isler tecrube ve birazda yirtik olmak ister...alaskan gerekli maddi aciklamayi yapmis...3 assagi bes yukari aynidir her yerde...topu topu 200 dolar oynar ama oda zaten 3 gunluk ucretin orada....
greenvale çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla