View Single Post
Eski 15-01-07, 18:00   #9 (permalink)
altun_31
Üye

Giriş Tarihi: 23-08-2006
Yer: Isvec
Rep Puanı: 65331
altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11altun_31 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 682
Varsayılan C: bi bakarmısınız yurtdısında eğitim???

Arkadasim Turkler derken Turk pasaportu tasiyan herkesi kastetmistim.Bunun icine Turk`ude giriyor Kurdu´de.Bu sadece benim gorusumdur.yasadigim ve duydugum olaylardan dolayi yazdim o cumleyi.is olsun diye degil yani.sen nerdesin veya ne sartlardasin bilmiyom ama burdaki bizim milletin dini imani cebindeki parasi.bizim insanimiz der gider yanlarnda calisirsin,cok is az para ile karsilasirsin.hatta baen cok is hic para durumlarida olabiliyor.bunu sadece bizim insanimiz yapiyor.bir Isvecliden boyle bisey goremezsin.Ben Turk veya Kurt diye ayrim yapmayacam ama sunu cok rahat belirtirim ki biz millet olarak cok para kazaniriz ama insan olamayiz.Esseklik baki kalir hesabi yani.Essek geldik ve essek gidecez bu dunyadan.tekrar ve tekrar soyluyorum bizim insanimiza yanasmayin arkadasim(eger iclerinden biride ben isem).
Tekrar belirtiyorum.bunlar sadece benim gorusum.bir hata yaptiysam veya yanlis bi soz kullandiysam af ola...
Kendinize Dilediginiz Gibi Bakin...!!!
altun_31 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla