View Single Post
Eski 14-01-07, 09:14   #29 (permalink)
supermanz
Üye

Giriş Tarihi: 30-10-2006
Rep Puanı: 16480
supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 187
Varsayılan C: Sinav Dersanesine Giden veya Sinav Dergisine Abone Olanlar Bakabilir mi.

oncelikle cevabim gecikti biraz, kusura bakma. foruma pek fazla giremedim gectigimiz hafta. bende mat 2 yi birkac kaynaktan calisiyorum; sinav ve kitaplari yaninda, guvender mat-2 konu anlatimlidan da calisiyorum. edebiyat konusunda acikcasi bende sinav biraz yetersiz mi diye dusunuyordum; tavsiyen cok iyi oldu sagol . ilk firsatta alayim pi analitik edebiyat kitabini.

dershaneye gidemeyen kazanamaz gibi bir hava estiriliyor genelde basinda, aslinda yok oyle birsey. dershanenin mutlaka faydasi var tabii, ama is yine ogrencide bitiyor. kazanmak isteyen calisip her sart altinda kazanir diye inaniyorum ben. o yuzden surada 5 ay bile kalmamisken disiplinli bir bicimde calismaya devam etmemiz sart. kazanicaz umarim istedigimiz yerleri ikimizde bu sekilde calisirsak.
supermanz çevrimdışı