View Single Post
Eski 12-01-07, 23:52   #5 (permalink)
biyoçocuk
Üye

Giriş Tarihi: 14-11-2005
Rep Puanı: 3204
biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11biyoçocuk Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 71
Varsayılan C: Isler hakkinda Genel Bilgiler(lutfen ajans reklami yapmayin kurallar iceride yazil

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen greenvale Mesajı Göster
repini gonderdim cok guzel anlatmissin ellerine saglik...
oteller house keeping hakkinda genis bilgisi olan calismis birisi bu derece guzel birsekilde otel ve life guard isini de anlatabilirmi?ama ayni bu arkdasin ve benim anlattigim gibi ogrencinin merak ettigi calisma nasil gecer bu konular onemli....ne isler yapilir....avantaj ve dez avantajlari nelerdir...cok tesekkur ederim simdiden
ben tam 3 tane farklı fastfoodda çalıştım.whataburger,sonic,mcdonalds

tavsiyem fastfood işi yapacaklara kesinlikle büyük firmalarda çalışmaları.mcdonals gibi..
diğer firmalarda profesyonallik yok.adam daha az işçi ile daha çok iş yapmaya çalışıyor..tek başıma bütün bir gece 100 üzerinde müşteriye hizmet verip bir de sabaha bir de bütün dükkanı temizleyip bulaşıkları yıkıyordum..

bunun yanında daha çok burger ve içeceği bedava yiyordum..bazen bile bile hatalı burger yapıp sonra onu kendim yiyordum

Mcdonalds ise çok prof çalışıyor.senin pozisyonun neyse onu yapıyorsun..temizlik ve yağ değişimi gibi işerin her işin ayrı bir kadrosu var.
ama mcdonalsta çöpe atılcak hatalı bir ürünü bile bedava yiyemiyordum o kısmı kötüydü

cankurtaranlık konusunda ise 2 kişi ile tanıştım..bir tanesi bütün kazandığımı yiyip içip parktan cebim boş çıkıyorum dedi..
diğeri de 2 iş yapıyordu.tek parkta kazandığı yetmiyordu.ama parayı umursamıyan ve amacı tatil olan biri için güzel bir iş..yüzüp güneşlenip bir de üzerine para alırsın işte
biyoçocuk çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla