Kaspersky kastırıyor diyen arkadaşlara katılmak mümkün değil.Yaa bu KAV benden başka bir çok kişide kasıyor.Kasıyor diyen arkadaşlar hem XP nin hemde KAV'ın ayarlarını iyi yapamıyorlar herhalde.Hele bir arkadaş KAV kasıyor diye vazgeçip NORTON yükledim diyor.Yapmayın arkadaşlar Nortonun ne kadar kastığını,bilgisayara olur olmaz bir çok işe yaramayan eklenti kurduğunu,kurulumunun ve silinmesinin ne kadar sorun olduğunu ve sistemi adeta prangaya mahkum ettiğini bilmeyenmi kaldı.Lütfen merak edipte bu sayfaları okuyacak insanları yanlış yönlendirmeyelim.Sakın yanlış anlaşılmasın ben Norton kötü falan demiyorum.Çünkü denemedim,denemeye gerekte duymadım,Kaspersky sayesinde.Ama Norton kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.
Kullandığım versiyon (KAV 5.0.156 Personel) inanın PRO versiyona bile gerek duymadım.Saatin yanında çalışır durur garibim,her bir saatte updatesini yapar ruhum bile duymaz.Ancak en ufak bir koku aldığı zaman gösterir kendini.Zamanımın bir çoğunuda virüs ve trojanların kol gezdiği ***** sitelerinde geçiririm.AVP 3.0 versiyonundan beri kullanırım,beni hiç üzmedi hem koruma açısından,hemde kasma açısından.
Bu arada benim sistem(Fazla yeni bir sistemde değil)
Win XP Pro (SP2)
P 4 2GHZ
384 RD Ram
Kaspersky derim başkada birşey demem... Saygılar