View Single Post
Eski 09-01-07, 21:33   #5 (permalink)
serveribrahim99
GRAFIKER

Giriş Tarihi: 11-02-2006
Yer: london Meslek: Grafiker (syf tsrm) Favorite team: BJK
Rep Puanı: 197861
serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11serveribrahim99 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2019
Varsayılan C: Hollanda´ya gitmek istiyorum yardım

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen lostlaz Mesajı Göster
ne basitmi guldurme beni kızın ısı olacak en az 1500 cıvarı maası olacak evı olacak bu genc arkdasımız en az 600 kelımelık hollandaca bılecek sınava gırecek bekleyecek evrakları tamamlayacak ya varya cekılır det degıl velevkı gıttı delıkanlı akrabaları varsa koyarlar bır markete felen calısır ama ya yoksa baslar gecım telası tartısmalar kavgalar buda o stresle gıdermı hollandalı rus yada bulgar hatunlara ıste hazın son cokus !

bu işin bir yonu daha bunun ırkcılıgı var uyum sorunu var bırde orda kayınbabalarının kolesı olma durumu var ama tek sans dedıgım gıbı delıkanlı dunya ıyısı bır aılenın yanına gıdebılmek !

altina imzami atiyorum. aynen oyle. kolay degil artik. en azindan hollanda cok cok cok daha zor. 600 kelime dil ogrenmek kolay mi bir anda. bence baska bir ulke dene. bol sans kardesim
serveribrahim99 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla