View Single Post
Eski 09-01-07, 11:58   #28 (permalink)
tatlışş
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 29-09-2006
Rep Puanı: 7819
tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11tatlışş Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 100
Varsayılan C: Sinav Dersanesine Giden veya Sinav Dergisine Abone Olanlar Bakabilir mi.

denemeyi 13. sayıyla göndermişler benim eve geliyo sen kitapçıdan alıyosun galiba,, bununda daha cevap anahtarı yok.. ben sözelciyim edebiyat yetersiz anlatılmış onuda ek kitaplarla hallediyorum sende ed çalışıyosan pi analatiğinki süper.. deneme sınavları güzel ama sadece dergiye bağımlı kalma mat 2 de de baska soru bankasından da çözmelisin bence.. ben de denemede 255 alıyorum genelde.. tarih istiyorum sen? ama bu benim ikinci üniversite olacak.. sana bi tavsiye konular birikmeye başladı ayın 2-3 gününü konu terarına ayır derim.. bence evde çalışmak daha iyi dersanedeyken hep arkadas muhabbetti illaki kakara kikiri asmalar oluyo evde daha konsantre çalışılıyo.. ben dersaneye gitmedende basarabileceğimize inanıyorum yeter ki ipin ucunu sıkı tut!! basarılar kardesim)
tatlışş çevrimdışı