C: Almanya Hakkinda Merak Ettikleriniz
selam Hell-Hole sanırım beni tanrısın başka yazılarımada cevap vermiştin . ben ilk önce tr den amcamdan garantörlük belgesiyle gitmiştim konsolsluk kabul etmemişti. bende almanyadaki akrabalardan garantörlük akgıdı istedim. ama birtanesine benim saglık sigortamı istemişler ve üniye gidecegim yer olan kasselden ev vertrag ı istemişler. adamlar tam sapıtmışlar ben oraya gitmeden nasıl ev vertrag ı yapacagım ve bildigim kadarıyla sigortayı almanyaya gittiktens sonra yapmam gerekiyor anlatmış işte bir saat derdini bizimki kadın olmaz demiş . öteki akrabama da parası yeterli gelmemiş sanıırm sorun çıkmış bakıcaz dedi o akrabam birisini bulacak sanrım ama sorun çıkarabilirler yine . birkaç gün sonra cevap gelir . sanıırm en son çare bloke hesap açıcam. bu konuda da cahiilim akrabadan da cevap olumsuz gelirse sana bloke hjesapla ilgili sorular sorcam. bu iş bu kadar zormu ya anlamadım gitti. adamı deli ediyorlar . bu arada ben master için okula başvurmuştum kassel e kabul gelmişti bunu üzerine başvuruyorum . ordaki görevlilerin ev vertrag ı istemelerinin ve sigorta istemeleri normal mi bilginiz varmı . teşekkürler
|