View Single Post
Eski 04-01-07, 22:17   #24 (permalink)
supermanz
Üye

Giriş Tarihi: 30-10-2006
Rep Puanı: 16480
supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 186
Varsayılan C: Sinav Dersanesine Giden veya Sinav Dergisine Abone Olanlar Bakabilir mi.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Dodi Mesajı Göster
supermanz bütçen kısıtlı ancak senin bu azmini takdir ediyorum.Gerçekten zor şartlarda neler yapmak istediğini herkes görsün.
Sen üniversiteyi kazan ki milyarlarca lira dersanelere para veripte kazanmak için hiç bir şey yapmayan insanlara ders olsun...
cok tesekkur ederim abi sozlerin icin ve ayrica zaman ayirip bunlari yazdigin icin. Elimden geleni yapiyorum, cok sukur elimde dergilerim ve bazi kitaplarimda var. Kitap bile bulamayan bazi arkadaslarimizi goruyorum bazen basinda ve cevremizde o zaman halime sukrediyorum acikcasi. Sanirim tek ihtiyacim olan dikkatimi dagitmadan, baska seylere takilmadan disiplinli bir sekilde calismaya devam etmek. Surada pek birsey kalmadi, asagi yukari 5 ay. Cok gibi gozukuyor ama ozellikle Mart ayindan sonrasi hizli gecer; biraz telasla da karisik . Umarim calismalarima bu tempomu bozmadan devam edebilirim. Insallah istedigim yeri kazanirim, emek sarfeden, yorulan herkes kazanir insallah istedikleri yerleri; emekleri bosa gitmez. Abi tekrar tesekkur ederim zaman ayirip bunlari yazdigin icin .
supermanz çevrimdışı