Konu
:
Greencard kazandim ama is yok??
View Single Post
31-03-05, 01:46
#
36
(
permalink
)
Şizofren
Banlandı
Giriş Tarihi: 01-09-2004
Yer: Bakırköy Ruh Ve Sinir Görev: ForumTR Donanım Aşk: Beşiktaş
Rep Puanı: 14909
Rep Gücü: 0
Cvp: Greencard kazandim ama is yok??
hahaha ya boşverin kardeşim amerikayı ben newyork a gittim gül gül yerlere yattım böle salak bi halk olamaz ya hiç bişi yok boş beleş bi yer sadece adı var başka hiç bişiyi yok amerikanın insanlık 0 ölsen su verenin yok amerikanın sahte teknoloji büyüsü ve ülkemizdeki amerikada yaşayan türklere imrenerek bakılması acınası bi durum cinsmisiniz siparişmisiniz ben gidecemde benim ülkemi söürge yapmak için uğraşan müslüman katili pkk destekçisi amerikada yaşıcam o ülkeden ekmek yicem okadar küçülmedim daha yapmayın kardeşim artislik olsun diye amerikada yaşamayın ha gidin orda okuyun sora gellin ülkenizde çalışın orda yaşamayın elin gavurları bana göre new york istanbulun milyonda biri olamaz dediğim gibi sahte bi teknoloji büyüsü ve gençlerimizin amerikan özentisi dışında hiç bi çekiciliği yok bu laflara rağmen hala ısrarla what cart cut diye konuşup kendini gavurlaştırmaya çalışan arkadaşlarımıza acıyorum ne yaparsanız yapın malatyalısnız ankaralısınız istanbullusunuz vs türksünüz kardeşim işte
bu yazıdan amerikaya okumak için veya başka hiç bi çaresi olmadığı için gidenler muaf tır sadece artislik olsun diye giden amerikayı türkiyeden üstün gören amerikada yaşamayı bi ayrıcalık gibi gören zavallılara yazdım.
saygılar sevgiler
Şizofren
Kullanıcının Profilini Göster