View Single Post
Eski 18-12-06, 20:53   #9 (permalink)
Türkolog Behiciv
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-10-2006
Yer: İstanbul
Rep Puanı: 19441
Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11Türkolog Behiciv Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Dersane hayatim sona erdi...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen combative Mesajı Göster
valla okulda dersım 8de baslardı 4te bıterdı ustune bıde 7.30 a kadar etut yapardım okulda ardından eve gelırdım evdede calısırdım.haftasonları dershaneye gıderdım bazende hafta ıcı dershanede ozel etutlerımız olurdu bir de ozaman ıderdım.dershaneme 1saatte varıyordum ve hafta sonumun cogunuda yurtlarda gecırıyordum..pazar aksamı 10 gıbı eve gelıyordum..nerde yasıyorsun dersen istanbuldayım.dershanem kadıkoydeydi..ilk senemde kazandım iyi bir puanla hemde hep hayal ettıgım bir bölümü..bence bi sene sürünsen hiç birsey olmaz Ailenle tartıssanda gelecegın adına adım atarken cok sey feda etmen gerektıgınıde unutma..bir yıl surunmek ömür boyu surunmekten iyidir
Arkadaşım çok iyi anlatmış, ağzına sağlık gerçekten öyle 1 yıl sürünmek ömür boyu sürünmekten çok iyidir hem üniversiteyi bir kazan bak göreceksin o yaşadığın tüm sıkıntılar senin için tatlı bir anı olarak kalacak.
Türkolog Behiciv çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla