View Single Post
Eski 14-12-06, 18:20   #1 (permalink)
Yüce-Han
Üye

Giriş Tarihi: 08-09-2005
Rep Puanı: 79536
Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11Yüce-Han Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 832
3 Okul Dersleri için Yardım (Öğretmenlerim bakınız lütfen)

bu işin ustası olanlara şuan bunu okuyan ogretmenlerimize soruyorum
Biliyosunuz ki OSS deki başarılar için en kolay puan alma yontemlerinden biride okulda not ortalamalarını yuksek tutmak
Ben Lise 2 (kıdemli) de okuyan bir öğrenciyim Anadolu Öğretmen lisesinde okuyorum %90 başarısı olan bi okul Ki Kendı donemıme Eş fen liseli ogrencıler olmadıgı için şehrimdeki eğitim düzeyi en yüksek okul
Asıl olarak sorunuma gelince Test Tekniğim müthiş gelişmiş ve konularla ilgili
olimpiyat sorularını bile çok ii çözebilen bir insanım fakat yazılılarda genellikle istediğim başarıyı elde edemiyorum Deneme sınavları olsn , Test sınavları olsn Okulumda ve sehrımde adımı çok zorlanmadan hemen hemen her sınavda duyururum , Okul derslerimdeki başarısızlığım Yeterince çalışmamam mı yoksa kendıme fazla guvendiğimden mi anlamadım ( Hergun Düzenli DErs Çalışan Bir insan değilim ama düzenli olarak DErshane etütlerine giderim ve çözemedim soruları
anında sorarım) test sınavlarında 1. 2. lik alırken Yazılı sınavlarında neden boyleyım)
( Belki oss için yogun çalıştıgımı düşenebilirsiniz yada oss stresine bağlıya bilirsiniz fakat ben Öss den korkmayan problemleri olmayan Çok Sosyal bi insanım
Tekrar Soruyorum Test sınavlarında çok ii şeyler yaparken yazılılarda neden yeterince ii deilim

Mesajı son düzenleyen Yüce-Han ( 14-12-06 - 18:37 ).
Yüce-Han çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla