View Single Post
Eski 10-12-06, 19:55   #14 (permalink)
ophrynion
Meraklı

Giriş Tarihi: 29-06-2006
Yer: Londra
Rep Puanı: 591569
ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11ophrynion Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5944
Varsayılan C: Cvp: Hava Harp Okulu Yardım

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Mr.C@n3r Mesajı Göster
niye sayısal yaa yaw bu ülkede haksızlık avr kardeşim ben sözelim bütün meslekler sayısalda ve sözel puanları cok yülsek sayısalların puanları cok az böle bir ülkede böle bir uygulama olur işte

Birakalim bu slogan zihniyetini arkadaslar!!!

Oraya giren ve mezun olan sadece pilot olarak degil ayni zamanda elektronik muhendisi olarak da ezun oluyor. Bir sozelci olarak sende elektronik muhendisi olabilecek tarzda bir zeka varmi??? Olsaydi zaten lisede trigonemetri, fonksiyonlar, denklemler vs. su gibi yutar sozelci olmazdin. Ve senin muhendis olabilmen icin butun bu alanlara yatkin olman lazim, yoksa anlayamazsin!!! ogrenemezsin!!! sorumluluk alamazsin!!! Ki sana milyonlarca dolar degerindeki ucaklari teslim edicekler. Tekrar ediyorum bu olay sadece pilot olmak degil!!! Mezunlar ordan muhendis subay olarak mezun oluyorlar.

Sen daha yuzme bilmiyorsun ama beni neden olimpiyat yuzme takimina almiyolar diye bagrinip duruyorsun!!! Senin bu yazdigin arkadas iste bu kadar abesle istigal birsey.

Ben IU SBF Uluslararasi Iliskiler bitirdim, sozelciydim yani. liseden sonra Hava Harp Okuluna girmeyi dusunuyodum. ve sozelci olmama ragmen OSSde istedikleri sayisal baraj puanini aldim. Ama basvuru yapamadim. neden biliyomusun??? Cunku lise diplomam sozeldi. ben sayisal basarimi, algilama gucumu ispatladigim halde basvuru yapamadim. haksizliktan, mantiksizliktan sozediyorsan, haksizlik, mantiksizlik boyle olur.

Birakalim bu sorgulamadan, uzerine dusunmeden yapilan sloganci zihniyetleri artik.

Mesajı son düzenleyen ophrynion ( 10-12-06 - 19:59 ). Neden: duzeltme
ophrynion çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla