View Single Post
Eski 22-03-05, 18:33   #25 (permalink)
rdnr
Bağımlı

Giriş Tarihi: 07-03-2004
Yer: Washington D.C.
Rep Puanı: 8384
rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11rdnr Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 140
Varsayılan Cvp: Greencard kazandim ama is yok??

Uzun uzun yazilarin icin tesekkurler Mihir;
Benim basima gelen bi olay i anlatiyim alinan mailn iadesine iliskin...
Esime dogumgunu hediyesi muhabbet kusu almaya gittim bi evcil hayvan dukkanina... neyse aldim kafesi yemi oyuncaklari ve bi de kus
Aksam supriz yaptim felan... bizimki cok sevdi isim verdik (maymun).. Sabah ikimizde ise gittik.. aksam geldigimde kus olmustu... hemen geri gittim petshopa .. olu kusu da yanima aldim.. hemen yenisini verdiler... neyse biraz uzulduk felan ama heralde hastaydi hesaabi ikinci kusla eve geldik... yeni kus biraz daha canli felan.. ertesi sabah o da oldu... tabi ise gidicez vaktimiz yok.. kusu bi posete sarip dondurucuya koydum... aksam gelince aldim donmus kusu geri gittim petshopa... bu da oldu... ve biz baska bi tane istemiyoruz dedim.. harbiden 2 gun icinde 2 kus baya bi moral bozuklugu yaratti... tabi dediler... e kusu geri verdik tabi ki pis kafesi , acik yemi ve diger aksesuarlari da geri aldilar... odedigim parayi son kurusuna kadar geri odediler.. bi de ozur dilediler..
rdnr çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla