Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen 2GooD4U
arkadaslar hepinize birden alinti yapamam o yuzden bir mesajda toplamak istiyorum columbia universitesi 40.000 fiyati 2 semesteri bizim degisimizle 1 yil bunun financil aid i war bizde devletten egtimin icin borc aliyorsun sonra bunu oduyorsun diger anlami hayatti isgence tabi bir einstein deilseniz sonra columbia harvard princeton yale bunlar law and business ta baya bi unlu muhendislik bolumleri kotu demiyorum bu okulllar deli gibi para kiriyor o yuzden belli olanaklari war her bir bolumu muhhakak guzel olucak diger taraftan dunyada muhendislikte 1 numara mit bu universiteniin lakabi war giremessin girersen cikamassin o yuzden beni tawsiyem cuny de(city university of newyork) city college war baya bir unlu kampusu manhattanda columbiadan buyuk devlete ait cok hesapli bir universite sonra ozel universitelerden yine pace war hunter college war bunlarda bussiness and law da iyi ler benim gittigim universite nyit (Newyork institute of technology) o teknik okul daha ozen gosteriyor ssayyiasl derslerde boyle sonra internetten arastirin ranklere bakin universitelerin cunku baya bir insan oy veriyor cok yardimci oluyorlar okulllarla devamli mailleselim cok yararli toeflsiz bile alabilyorlar sadece bir gorusmede seni test ediyorlar oyle olabilir kesin deildir bu dicegim su columbia ya gitme birader neden cok para wer gicik bir okul personel hele hele esl de olan personel gicik otesi yani gidin bir normal college sonra 1 semester sonra veya 2 semester sonra deistirin universitenizi bu en buuyuk tavsiyem toefldan yirtarsiniz sattanda ve adim adim gidersiniz oda yardimci olur ok eywallah yardimci olduysam ne mutlu bana
|
ben columbia alp diger bir degisle esl deyim. New York'taki en iyi esl dersleri burda. Digerlerinin hikaye oldugunu anladim burya baslayinca. Adami gercekten calistiriyorlar ve hocalar cok kaliteli. Benim hocam dunyaca unlu Carol Numrich google da aratirsaniz kitaplarini gorursunuz, derslere bazen farkli ulkelerin universitelerinden profesorler geliyor dinlemeye. Japon TV kanali yayin haklarini satin aldi bazi siniflarda cekimler vs oluyor. Bunlar Columbia'nin esl de bile bir numara oldugunun gostergesi. aylik 2.300 dolar ama deyiyor. Ayrica 7. level'den sonra kredi veriyor. Ha bitirmek gercekten zor, ancak havasi bile bir farkli. Ev kiralarken bile farkini hissediyorsunuz. Adam sirf columbia li oldugum icin evi verdi yoksa ogrenciye vermeyecekti.
Ben derimki yuksek yerleri hedefleyin, pace hunter iyidir ancak Columbia ile kiyaslanamaz. Pace yillik 30 bin dolar, Columbia 37 bin dolar. 7 bin dolar icin birakilmaz.
Bu arada NYIT'ye yok denklik vermiyor umarim bilgin vardir ? Sonradan basin yanmasin.