View Single Post
Eski 24-11-06, 00:53   #8 (permalink)
supermanz
Üye

Giriş Tarihi: 30-10-2006
Rep Puanı: 16480
supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 187
Varsayılan C: Sinav Dersanesine Giden veya Sinav Dergisine Abone Olanlar Bakabilir mi.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen roninhack Mesajı Göster
Ortak bize cep kitapları falan dağıtmadılar.Fakat maddi durum kısıtlıysa (bir şeyi değiştirmeyecek) sana şunu öneriyorum.SADECE SINAVIN dergilerini öss soru bankalarını ve defter kitaplarını ANLAYA ANLAYA mantığını anlayarak çözersen hiç bir kaynağa gerek yok.Sadece sınav kaynaklarını 4 4'lük bitirmen sana öss yi kazandırır.

Sınav sonuçların benim kinin aynısı A fakat ben bulunduğum ilçede dershane yok niğde ye dershane için gelip gidiyorum.bu yüzden sınav sonuçlarını buraya yarın yazabilirim kusura bakma ortak 1 gün beklicen anca yarın eve gidebiliyorum çünkü yarına yazarım cevapları

Abi çok sağol ilgilendiğin için. Seni de çok zahmete sokuyorum, kusura bakma lütfen. Ayrıca yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim .
supermanz çevrimdışı