View Single Post
Eski 22-11-06, 14:24   #4 (permalink)
supermanz
Üye

Giriş Tarihi: 30-10-2006
Rep Puanı: 16480
supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11supermanz Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 189

Varsayılan C: Sinav Dersanesine Giden veya Sinav Dergisine Abone Olanlar Bakabilir mi.

sagolasin abi cevabin icin . buralarda sinav dergisi dersanesi yok maalesef , eger sendeki kitapcikta ayni kitapciksa cevaplari bana yollaman mumkun mu zahmet olmazsa? e-mail veya msn daha uygun dersen onlari da yollayabilirim abi. simdiden cok sagol.

hazir sinav'a giden birini bulmusken birkac sey sorayim, eger tabii senin icin de uygunsa . abi bu deneme dersanede yapilan denemelerden mi; yoksa derginin yaninda verilecegi soylenen deneme sayilarindan biri mi? Acikcasi hangisi oldugunu tam cozemedim. Size de dergiyi dagitiyorlar sanirim abi; bu cep kitaplarini dagitmaya basladilar mi size? Sundan soruyorum, eger eline gectiyse; nasil buldun, ise yarar mi sence? diye soracaktim. Cunku ciddi olarak Guvender'in cep kitaplari serisini almayi dusunuyorum ama Sinav'in dagitacaklari da guzel seylerse bosuna masraf etmeyeyim dedim. Malum butce kisitli biraz
supermanz çevrimdışı